TEKİRDAĞ (AA) – Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarım Havzaları Daire Başkanı Emre Yeniay, hasadı yapılan ürünlerin rekoltesine ilişkin incelemelerde bulunmak üzere Tekirdağ’ı ziyaret etti.
Yeniay, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy ile teknik personel eşliğinde Köseilyas, Husunlu ve Karaevli mahallelerinde üreticilerle bir araya geldi.
Saha ziyaretlerinde tarımsal üretim süreçleri, üretim girdileri, hasat çalışmaları ve verimlilik konularında değerlendirmelerde bulunan Yeniay, üreticilerle görüş alışverişinde bulundu.
Daha sonra ayçiçeği tarlaları ile ceviz bahçelerinde inceleme yapan Yeniay ve beraberindekiler, ürünlerin gelişim durumunu yerinde değerlendirerek bitkisel üretimde verim ve kalitenin artırılmasına yönelik görüşlerini üreticilerle paylaştı.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).