DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2048756-1,00%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

Tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen, 'Uygulamalı Girişimcilik Dersi' kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Kontrol Derneği Başkanı ve Tarihi Ciğerci Bahri Bey'in kurucusu Bahri Dinar, girişimcilik tecrübelerini paylaştı.

ABONE OL
30 Kasım 2023 10:02
Tecrübelerini öğrencilerle paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Kontrol Derneği Başkanı ve Tarihi Ciğerci Bahri Bey’in kurucusu Bahri Dinar, Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen, ‘Uygulamalı Girişimcilik Dersi’ kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek, girişimcilik tecrübelerini paylaştı. Öğretim Görevlisi Orkun Akman’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, gençler Bahri Dinar’ın girişimcilik yolundaki anılarını ve tecrübelerini dinledi.

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda, SBMYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Hatipler öncülüğünde düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Dersinin konuğu, Edirne Tava Ciğeri’nin tanıtımında büyük katkıları olan ve girişimcilik alanında gençlere örnek oluşturan Tarihi Ciğerci Bahri Bey’in kurucusu, Bahri Dinar oldu.

Yarattığı markasının hikayesini gençlerle paylaşan ve bu yolda yaşadığı zorlu süreçleri gençlerle paylaşan Bahri Dinar, “İnandığınız yolda asla yılmayın, yorulmayın. Benim bu süreçte çok zor günlerim oldu, ümitsizliğe kapıldığım zamanlar çok oldu. Anca başarı, sabır ve emek işi. Sizlerde inandığınız yolda yılmadan yürürseniz, bir gün başarıyı yakalayacaksınız” dedi.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.