DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044871-2,58%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tedbirler denetlendi

Tedbirler denetlendi

ABONE OL
8 Ağustos 2020 11:28
Tedbirler denetlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda koronavirüs tedbirleri denetlendi.

Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşların denetimlerinin periyodik olarak gerçekleştirildiğini ve günlük bilgi envanteri oluşturulduğunun altı çizildi.

Açıklamada, kontrollü sosyal hayat döneminde, temel yapı taşlarından olan “temizlik, maske ve mesafe kurallarının” yanı sosyal yaşam alanları içerisinde, belirlenen tedbirlere uyulmasının sağlanması amacıyla Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Edirne Sosyal Hizmet Merkezi, Edirne Merkez Huzurevi, Edirne Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi, Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi, Uzunköprü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Meriç Özel Hanife Ağyüz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, İpsala Özel Yeni Hayat Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Keşan Özel İlgi Bakım Merkezi, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi; İl Müdürü Bilgin Özbaş tarafından “Sağlık için Hepimiz için…” sloganı ile denetlendiği ifade edildi.

Denetimler sonrası açıklamada bunan Edirne Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, “Koronavirüs ile mücadele kapsamında yatılı kuruluşlarımızda alınan tedbirleri yerinde incelemek üzere tüm kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Ülkemizde Covid-19 salgınının görüldüğü andan itibaren İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda çalışmakta olan personellerde, müracaatçılarda ve hizmet alanlarda pozitif vaka görülmemiştir. İl genelinde hiçbir yatılı kuruluşumuzda pozitif vakaya rastlanılmamış olmasını personelimizin dikkat ve özverili çalışmasına borçluyuz. Kuruluşlarımızda habersiz olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde tüm tedbirlere harfiyen uygulanıyor olduğunu görmek, bizleri ziyadesiyle memnun etti” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.