TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, öğretmen ve velilerle bir araya gelerek dijital radikalleşme, siber farkındalık ve çocukların çevrimiçi güvenliği konusunda bilgilendirmede bulundu.
Doğa Koleji Tekirdağ Kampüsü’nde düzenlenen programda Turanlı, il genelindeki asayiş ve trafik konularının yanı sıra gençleri hedef alan dijital tehditlere ilişkin değerlendirmeler yaptı.
Program kapsamında çevrimiçi radikalleşme, sosyal medya kaynaklı güvenlik riskleri, siber suçlar ve madde bağımlılığıyla mücadele konularında sunum gerçekleştirildi.
Veli ve öğretmenlere, dijital ortamda çocukları bekleyen risk unsurlarına karşı dikkatli ve bilinçli hareket etmeleri tavsiyesinde bulunulan programda, doğru rehberlik ve bilinçli ebeveyn yaklaşımının önemine vurgu yapıldı.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünün, çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik bilgilendirme faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).