DOLAR 47,1901 0.13%
EURO 54,0262 -0.07%
ALTIN 6.093,031,19
BIST 13.981,05-1,90%
BITCOIN 30479291.09927%
Edirne
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tekirdağ’da bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Tekirdağ’da bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Tekirdağ'da Vali Recep Soytürk başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

ABONE OL
22 Ekim 2025 10:26
Tekirdağ’da bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı
User - Tekirdağ’da bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ’da Vali Recep Soytürk başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bağımlılıkların azaltılması ve önlenmesi, bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi ve paydaşlar arasında işbirliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla toplantı düzenlendi.

Vali Soytürk, toplantıda, kentte madde bağımlılığı başta olmak üzere gençleri zehirleyen, insan sağlığını tehdit eden ve toplum düzenini bozan her türlü bağımlılıkla kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtti.

Bağımlılığın, toplumun tümünü etkileyen, çok boyutlu etkileri olan bir sorun olduğunu aktaran Soytürk, “Bu sorunun çözülebilmesi amacıyla ilimizde kamu kurum ve kuruluşlarıyla ișbirliği içerisinde bağımlılıkları engellemek için çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

Toplantıda, madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan ve yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıya, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Arzu Çebi, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP