TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ’da 20 yaşındaki down sendromlu fotoğrafçı Volkan Niyazi Madaslı’nın “Masumiyetin Kırmızısı” adlı beşinci sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Madaslı’nın çocukların masumiyetine dikkati çekmek için çektiği 20 fotoğraftan oluşan sergi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Salonu’nda açıldı.
Down sendromlu fotoğrafçı Madaslı, AA muhabirine, beşinci sergisini açmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, kendisine destek olanlara teşekkür etti.
Madaslı’nın annesi ve Trakya Down Sendromlu ve Özel Gereksinimli Bireyler Derneği Başkanı Zehra Metin Özen de oğlunun açtığı sergilerle toplumsal farkındalık oluşturmaya çalıştığını anlattı.

Fotoğraf eğitmeni ve sanatçı Gılcan Mete Delibay ise Madaslı ile 7 yıldır çalıştıklarını belirtti.
Madaslı’nın çok özel birisi olduğunu ifade eden Delibay, “Volkan artık kendi konusunu belirleyip fotoğraflarını çekebiliyor. Volkan, karşıma çıkan en değerli fotoğrafçı. Kırmızı rengi kullanarak fotoğraflarını dikkat çekici kılması önemli. Çektiği kareler çok güzel. Volkan, fotoğrafçılık hayatımda beni en çok mutlu eden kişidir.” dedi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer de birbirinden anlamlı fotoğrafları kendileriyle buluşturan Madaslı’ya teşekkür ederek, kalplere dokunan bu özel sergiyi herkesin görmesi gerektiğini söyledi.
Konuşmaların ardından Madaslı, davetlilere sergiyi gezdirerek fotoğraflar hakkında bilgi verdi.
“Masumiyetin Kırmızısı” sergisi bir hafta ziyarete açık olacak.

GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).