TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ’da Uluslararası Afet Tatbikatı 2025 Ana Planlama toplantısı gerçekleştirildi.
Tekirdağ Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, AFAD İl Müdürü Taha Yasin Çekiç tarafından, tüm ilçelerde olası bir deprem esnasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili sunum gerçekleştirildi.
Ardından, kaymakamları ve ilçe belediye başkanları tarafından sorumluluk alanlarında yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
Ardından tatbikatın en iyi şekilde gerçekleşebilmesi için koordinasyon gerektiren konular görüşülerek istişarelerde bulunuldu.
Vali Recep Soytürk, tatbikat ile ilgili toplanma noktalarının hazır olması ve kamuoyuna bildirilmesinin önemli olduğunu belirtti.
Toplantıya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Aytuğ Yörüyüş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı