DOLAR 32,4824 -0.06%
EURO 34,8201 -0.55%
ALTIN 2.437,550,07
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2075343-1,24%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEKKOOP ürünleri tüm Türkiye’de satışa sunuluyor

TEKKOOP ürünleri tüm Türkiye’de satışa sunuluyor

ABONE OL
25 Ekim 2022 11:43
TEKKOOP ürünleri tüm Türkiye’de satışa sunuluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKKOP’un ürünleri Tarım Kredi Marketlerinde satılacak.
Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu’nda saat 15.00 sıralarında başlayan imza törenine; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Tekirdağ Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Erol Apaydın, Tarım Kredi Market Genel Müdürlüğü Kadın Kooperatifleri Satış Sorumlusu Özlem Ceylan, Tarım Kredi Kooperatifleri yöneticileri, TEKKOP Yönetim Kurulu Ayşe Saz ve kooperatif üyeleri katıldı.

“SİZ KADINLARIMIZ ÇOK BÜYÜK BİR ALKIŞI HAK EDİYORSUNUZ”

Törende konuşan Helvacıoğlu, bir hayali daha üreten kadınlar ile birlikte gerçeğe dönüştürdüklerini ifade ederek, “Kadınlarımıza destek verildiğinde neleri başarabileceğini buradan bir kez daha tüm Türkiye’ye ilan ediyoruz. Kadın üreticilerimizin başarılarıyla bizleri ve tüm Keşan’ı gururlandırdığı bir günü daha, hep birlikte yaşıyoruz. Siz kadınlarımız çok büyük bir alkışı hak ediyorsunuz. Ben sizleri, yürekten alkışlıyorum. Bizler bu yola; dünya şehirleri ile yarışacak bir Keşan oluşturma vizyonuyla çıktık. Bir hayalimiz vardı ve bu hayali gerçeğe dönüştürmek Keşan’ın güçlü kadınları ile mümkündü. Sizler bunu hayal olmaktan çıkarıp gerçeğe dönüştürdünüz. Allah hepinizden razı olsun. Bu yola çıkarken çok önemli bir şey söylüyorduk. ‘Bizim en büyük kaynağımız kadınlarımızdır’ diyorduk. Bugün bir kez daha kadın üreticilerimize verdiğimiz desteğin ne kadar doğru bir yatırım olduğunu görüyoruz. Bugün bu inancın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

“BİZ KALBİ KEŞAN İÇİN ATAN VE SÜREKLİ BÜYÜYEN BİR AİLEYİZ”

Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Kuruluşu 1863 yıllarına dayanan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 800 binden fazla ortağı ile nasıl Türkiye’nin iftihar kaynağı olmuşsa, TEKKOP ve tüm kadın üreticilerimiz de aynı şekilde Keşan’ın iftihar kaynağı haline gelmiştir. O yüzden diyoruz ki, kadınlarımız en büyük zenginliğimiz ve en büyük gururumuzdur. Biz kalbi Keşan için atan ve sürekli büyüyen bir aileyiz. Bizim en büyük projemiz, bizim en büyük hayalimiz ve bizim en büyük yatırımımız sizlersiniz. Her zaman kalben söylediğimiz bir şey var; ‘Kadının elinin değdiği her işte bereket var, güzellik var.’ Aziz gayretler göstererek onurlu bir mücadele veriyorsunuz inanın; Keşan’ın yüzünü aydınlatan tüm çalışmalar, sizlerin desteği ve birlikteliğimizin gücü ile ortaya çıkıyor. Ulu Önderimizin de işaret ettiği gibi güçlü bir millet olmanın en önemli gereklerinden biri de kadınlarımızın her alanda yükselmelerini sağlamaktır. Bu fikir ışığında; bizim de önceliğimiz, siz kıymetli kadınlarımızın üretmesi ve ekonomiye katılmasıdır. Ben bu vesileyle; emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifimiz ve TEKKOP arasında imzalanacak sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Üretimlerinizin; ulusal raflarda yer almasını bir kez daha kutluyorum Allah yolunuzu açık, emeklerinizi muvaffak etsin. Kadın üreticilerimiz başta olmak üzere, tüm üreticilerimize hayırlı olmasını diliyor, bol ve bereketli kazançlar temenni ediyorum.”

“ÜRÜNLERİMİZ TÜM TÜRKİYE’DE RAFLARA GİRECEK”

Daha sonra söz alan Saz ise desteklerinden ötürü Helvacıoğlu’na teşekkür ederek, “Bizim yanımızda ve ürünlerimize pazar bulma konusunu gerçekten dertlendi. Çok güzel bir imza törenindeyiz. Ürünlerimiz tüm Türkiye’de raflara girecek. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“PROTOKOLÜN HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLİYORUZ”

Saz’ın ardından söz alan Apaydın, çok anlamlı bir imza töreni gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “El emeği ürünleri tüketici ile buluşturuyoruz. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Protokolün hayırlara vesile olması diliyoruz. İnşallah bundan sonra 10’larca ürünle marketlerimizde tüketici ile buluşacağız. Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na bu anlamlı buluşmaya vesile olduğu için kendisine teşekkür ederim.” diye söyledi.
Konuşmaların ardından sözleşme imzalandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.