DOLAR 32,5906 0.35%
EURO 34,8298 0.26%
ALTIN 2.495,680,47
BIST 9.450,08-0,78%
BITCOIN 21047925,30%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tercan, “MHP Edirne’nin şah damarıdır”

Tercan, “MHP Edirne’nin şah damarıdır”

ABONE OL
22 Ekim 2021 13:29
Tercan, “MHP Edirne’nin şah damarıdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP’nin Edirne’nin şah damarı olduğunu belirterek, “MHP, Edirne için her türlü fedakarlığı yapan, Edirne için taşın altına elini koyan, Edirne için mücadele eden, Edirne’nin huzuru için gereğini yapan, Edirne’de var olan huzurunu bozmak isteyenlere karşı tavrını koyandır” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı açıklamada, MHP’nin Edirne’nin her yerinde olacağını belirterek, “MHP Edirne’nin özü, MHP Edirne’nin çelik çekirdeği, MHP Edirne’nin teminatıdır. MHP’siz bir Edirne düşünülemez. Düşünenlerin de Edirne ve Edirne Halkı ile meseleleri olanlardır” dedi.

Tercan, açıklamasında şunları söyledi;

“Türk milleti ne zaman sıkışsa ne zaman tehdit ve tehlikeyle karşılaşsa, sarıldığı dal, hep milli benliği olmuştur. Kurtuluş savaşını da böyle verdik, Cumhuriyeti de böyle kurduk. Bu şanlı geçmişin, bu muhteşem iradenin siyasi adresini MHP oluşturmaktadır. Çünkü; Milli adres MHP’dir…

Türkiye, bir ateş çemberinin tam ortasında kalmaya mahkum edilmiştir. Ve bu vahim ve hazin durumdan çıkış için tek ve son ümit yine MHP’dir. MHP’de varlık sebebine uygun olarak, “önce ülkem” diyor ve her şeyi bir kenara bırakıp, bu hain tuzağı bozmayı görev sayıyor.

Edirne’nin MHP’den başka çaresinin olmadığı, Edirne Halkının asıl inandıkları ve güvendikleri parti MHP olmuştur. Onlar da her zaman çok iyi biliyorlar ki, MHP var oldukça bu ülkeye bir şey olmaz. Türk Milletinin ve Edirne Halkının ezici çoğunluğun bu düşüncedir.

Onun için AKP’ye oy verene de CHP’ye oy verene de sorulduğu zaman ikinci partisinin MHP olduğunu söyler. Bunun anlamı şudur: Asıl inandığı, güvendiği parti MHP’dir, ama şartlar ve menfaat başka türlü hareket etmeyi gerektiriyor.

Türk Milleti ve Edirne Halkı 2023 Yılında yapılacak seçimlerde asıl partisine, yani MHP’ye yönelecektir. İleri sürüldüğü gibi MHP eriyen değil, kazanan, büyüyen ve tek alternatif olan bir sürece girecektir. Bütün bunları aynı zamanda tarihe bir not olarak düşüyoruz. Yeri ve zamanı gelince tekrar hatırlatırız…” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.