DOLAR 32,3388 -0.07%
EURO 34,7647 -0.25%
ALTIN 2.380,13-0,55
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 2072179-0,01%
Edirne
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TGD Genel Kurulunu gerçekleştirdi

TGD Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Trakya Gazeteciler Derneği’nin (TGD) 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Orhan Doğan yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

ABONE OL
6 Ocak 2024 17:58
TGD Genel Kurulunu gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TGD’nin 14.Olağan Genel Kurul Toplantısı dernek binasında üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından Genel Kurul, basın şehitleri adına yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile birlikte başladı.

Genel Kurulda, gündem gereği, faaliyet ve denetleme kurulu raporları, gelir-gider hesapları ve tahmini mali bütçe, Başkan Orhan Doğan tarafından okunarak, yapılan oylamada ayrı ayrı ibra edildi.

Ardından ise tek liste ile açık oylama ile gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan Orhan Doğan üyelerin güven oyunu olarak yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimlerin ardından Dernek Başkanı Orhan Doğan, kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek, verilen güvene layık olmaya çalışacağını ifade etti.

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Mutlu Akbaşak, Bülent Sarıçiçek, Necmi Engin, Metin Karakuş, Murat Yayın, İrfan Özerklioğlu, Ersin Bilmeç ve Tamer Yavuz seçildi.

Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine ise Erkan Ekşi, Harun Aker ve Şanver Orunç, seçildiler.

Genel Kurula Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ İl ve İlçelerinden gazete sahipleri, ulusal ve yerel basın muhabirleri ile temsilcileri katıldı.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.