DOLAR 32,5223 -0.11%
EURO 34,9589 0.27%
ALTIN 2.449,291,09
BIST 9.704,36-0,18%
BITCOIN 2064562-2,25%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Tüm sosyal etkinliklerin destekçisiyiz”

“Tüm sosyal etkinliklerin destekçisiyiz”

ABONE OL
17 Eylül 2022 14:14
“Tüm sosyal etkinliklerin destekçisiyiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi ile SARDOS (Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği) işbirliği gerçekleştirilen Keşan 100. Yılda Zafer Yolunda projesiyle ilgili basın toplantısı yapıldı.

Saat 11.30 sıralarında başlayan basın toplantısına; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, SARDOS Başkanı Faruk Eker, proje ekibi ile basın mensupları katıldı.

“KEŞAN’DAKİ TÜM SOSYAL ETKİNLİKLERİN DESTEKÇİSİYİZ”

Toplantıda ilk olarak konuşan Helvacıoğlu, Keşan 100. Yılda Zafer Yolunda projesinin sorunsuz şekilde geride bıraktıklarını ifade ederek, “Proje ekibimiz Konya Akşehir’den aldığı şanlı bayrağımızı 9 gün 650 kilometre boyunca pedal çevirerek, 9 Eylül’de İzmir Valiliği’ne teslim etti. Keşan’ı temsil eden 9 kahraman burada. Belediye personelimiz de içinde olduğu 9 kişi Faruk Başkanımız önderliğinde 9 şehri ziyaret etti. Ekibimiz ile birlikte 9 Eylül’de şanlı Türk Bayrağı’mızı İzmir Valiliğimize teslim ettik. Törene şahsım da hemşehrilerimi temsil etmek adına İzmir’de bulundu.

Keşan’daki tüm sosyal etkinliklerin destekçisiyiz. Keşan’ın spor ve kültür ile markalaştığını gördükçe memnun oluyoruz. Herkes emek veriyor ve hepsi şehrimizin değeri. SARDOS da etkinlikleriyle farkındalık yaratıyor. Proje kapsamında ziyaret edilen noktalardaki belediye başkanlarımızın selamlarını aldım. Kendilerine ilgilerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler düşman işgalinden kurtuluşumuzun 100. Yılında etkinliklerimize her şeye rağmen edeceğiz. Belediyemiz herkesin yanında olduğunu, sporun yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu birlik ve beraberlik var oldukça Keşan markalarıyla büyüyecek, büyüdükçe markalaşacak. Bu etkinlikte elinden gelenin fazlasını yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Andaç Gedik’e de ayrıca teşekkür ederim. Bir sorun olmaması adına büyük çaba sarf ediyor. Trakya’ya örnek olacak işler yapmaya devam ediyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında çıtayı yükselteceğimiz etkinlikler bizleri bekliyor. Allah yolumuzu açık etsin. İzmir Valiliğimize de bizi kabul ettiklerinden ötürü teşekkür ederim.” dedi.

“MUHTEŞEM BİR PROJEYDİ”

Daha sonra söz alan Eker ise şunları söyledi: “Başladığımız nokta Büyük Taarruzun mutfağı olarak kabul ettiğimiz Akşehir’di. Bu kutsal yolculuğa bu noktadan başladık. Amacımız 100 yıl önce çok büyük zorluklarla kazanılan bu zaferi tekrar hatırlatmaktı. Keşan Belediyemiz ve Belediye Başkanımızın desteğiyle çıktığımız bu yolda Afyon Kocatepe’ye, Anıt Kaya’ya, Reşat Şehit Tepe’ye, Zafer Tepe’ye, Dumlupınar’a, Ulubey’e, Alaşehir’e, Turgutlu’ya, Belkahve’ye, Kemal Paşa’ya yani Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz ’da izlediği rotayı takip ederek, 9 Eylül günü İzmir Halkapınar Şehitliği’ni ziyaret etti. Ziyaretimizin ardından Başkanımızla Akşehir Batı Cehpesi’nden aldığımız bayrağımızı İzmir Valiliği’ne temsil ettik. Çok mutlu bir yolculuk, içi dolu dolu bir turdu. Her anını duygu dolu hissettik. Muhteşem bir projeydi. Proje kapsamında ziyaret ettiğimiz her yerde Keşan ismini gören tüm belediyeler ve kurumlar, kucak dolusu selamlarını ilettiler. Bu güzel projede desteğini esirgemeyen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na ve koca yürekli SARDOS üyesi arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.