DOLAR 32,6061 0.11%
EURO 34,9720 0.27%
ALTIN 2.427,930,21
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2094701-3,44%
Edirne
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tunca kıyısına yürüyüş ve bisiklet yolları

Tunca kıyısına yürüyüş ve bisiklet yolları

ABONE OL
31 Ocak 2020 11:38
Tunca kıyısına yürüyüş ve bisiklet yolları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi, Tunca Nehri kenarında 50 bin metrekare alana yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun grupları ve oturma alanları yapılması için çalışmalara başladı. Heyecan veren projenin detaylarını açıklayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Söz konusu proje ile Tunca Nehri kenarı Edirne’nin en seçkin yerlerinde biri olacak” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, birçok Edirnelinin hayal proje için çalışmalara başladı. Tunca Nehri kenarında 50 bin metrekare alana yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun grupları ve oturma alanlarının yapılacağını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, verdiği destekten dolayı da Edirne Valisi Ekrem Canalp’a teşekkür etti.

Projenin detaylarını sosyal medya üzerinden açıklayan Edirne Belediye Başkanı  Recep Gürkan; “Edirne Valiliğinin büyük katkıları ve işbirliği ile DSİ’den yapılan gerekli çalışmalarla izinler yapılarak Tunca kenarının sağ tarafından yaklaşık 50 dönümlük bir alanda Belediyemizin Park Bahçeler ekibi yürüyüş ve çocuk oyun alanları düzenlemesi yaparak bir rekreasyon peyzaj alanı oluşturarak ondan sonra vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde nehir kenarında spor yapmaları yürüyüş yapmaları ve çocuklarını getirip temiz havada oynamalarını sağlamaları ve sosyalleşmeleri anlamında Edirne’nin en seçkin yerlerinden bir yer olacak. Edirne’mize hayırlı uğurlu olsun valimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.