DOLAR 32,3809 -0.13%
EURO 34,7455 -0.18%
ALTIN 2.407,44-1,12
BIST 10.096,820,14%
BITCOIN 1984211-1,51%
Edirne
15°

KAPALI

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Turizm elçisi Dinar’a takdir belgesi

Turizm elçisi Dinar’a takdir belgesi

Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği turizm haftası kapsamında Selimiye Camii Meydanı'nda, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar’a takdir belgesini takdim etti.

ABONE OL
17 Nisan 2024 11:41
Turizm elçisi Dinar’a takdir belgesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği turizm haftası kapsamında Selimiye Camii Meydanı’nda, Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar’a takdir belgesini takdim etti.

Edirne Belediye Meclisi tarafından Bahri Dinar’a turizm elçisi beratı verilmesinin ardından Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Başkanı Cengiz Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri Selimiye Meydanı’nda Dinar’a takdir belgesi verdi.

“BAHRİ BEY’E TURİZME KATKILARINDAN TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİK”

Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Başkanı Cengiz Gültekin “Edirne’de turizmin varoluşu ile birlikte Bahri Bey de vardı. Bahri Bey’e Edirne Belediyesi kararıyla Turizm Elçisi Beratı verilmesini takdirle karşılıyoruz. Bahri Bey aynı zamanda bizim derneğimizin de denetim kurulu başkanıdır. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Her zaman yanındayız” dedi.

“BU ÖDÜLÜ HEP BERABER ALDIK”

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar. “Şimdi ben bu ödülleri alıyorum ama biraz da haksızlık ediyorum herhalde. Öncelikle benim de üyesi olduğum bu güzide derneğe çok teşekkür ediyorum. Çünkü hep beraber çalışıyoruz” diyerek basın mensuplarının katkılarının da büyük olduğunun altını çizen Dinar “Bu işin içerisinde sizler de varsınız. Benim gözümde sizler daha büyük turizme elçisisiniz. Çünkü sizlerin sayesinde dünyaya sesimizi duyuruyoruz. Ama ödülü alan ben, kusura bakmayın. Çok teşekkür ediyoruz. Her şey sizin sayenizde” şeklinde ifade etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.