DOLAR 32,5568 0.01%
EURO 34,9423 0.14%
ALTIN 2.430,210,31
BIST 9.706,71-0,16%
BITCOIN 2054826-4,46%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Üreten kadınların yanında

Üreten kadınların yanında

ABONE OL
6 Şubat 2021 14:29
Üreten kadınların yanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üretimde Kadın Girişimciler Yarışması’nda Keşan’a 2 ödül. Üretimde destek verdiğimiz İzzeti İkramdaki kadın girişimciler ödülleriyle Keşan’ı gururlandırdı.

Mustafa Helvacıoğlu: “Bu ödül ne kadar doğru iş yaptığımızın göstergesi”

Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Üniversitesi’nin paydaş olduğu İzzetti İkram Pazarı’nda yer alan kadın girişimciler, Edirne Valiliği tarafından düzenlenen “Üretimde Kadın Girişimciler Yarışması”nda aldıkları ödül ile Keşan’ı gururlandırdı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda saat 11.00 sıralarında düzenlenen ödül törenine; Edirne Valisi Ekrem Canalp, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan TSO …. Seda Havale, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Müdürü Andaç Gedik katıldı.

Yarışmada dereceye giren Aycan Büyükçınar ve Arzu Güney ödüllerini Ekrem Canalp’ten aldı.

Daha sonra konuşan Mustafa Helvacıoğlu, “Dönemimizde hayata geçirdiğimiz ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Üniversitesi’nin de paydaş olduğu İzzeti İkram Pazarımızdan güzel sonuçlar almaya devam ediyoruz. Kadın elinin değmediği ekonomi büyümez. Edirne Valiliğimizin kadınların üretime katılma oranını yükseltme amacıyla düzenlediği ‘Üretimde Kadın Girişimciler’ yarışmasının ödül törenine katıldık. Yarışmada ödül alan hemşehrilerimizle gururlandık. İlçemize Aycan Büyükçınar ve Arzu Güney 2 ödül birden kazandırdı. İzzeti İkram Pazarımızdaki kadın girişimcilerimiz ödülleriyle bizleri gururlandırdı. Burada alınan ödül İzzeti İkram Pazarımızı kurarak ne kadar doğru bir işe yaptığımızın göstergesi. Keşan Belediyesi olarak kadınlarımızın üretime katılımlarını her zaman destekliyoruz. Kadınlarımız küçük desteklerle her zaman büyük işler başardılar. Bölgemizde iyi uygulama örneklerini yaygınlaştırmak, üretime dahil olmak isteyen istihdam dışında kalmış kadınları cesaretlendirmek ve toplumsal farkındalığı arttırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Yarışmanın dışında Edirne Valimiz kadınlarımıza yönelik güzel bir girişimde bulunuyor. Keşan’da sepet örme atölyesi kurulacağını Valimiz bizlere iletti. Bu atölyeye maddi destek de verecekler.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.