DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20843651,66%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uzunköprü MYO mezunlarını uğurladı

Uzunköprü MYO mezunlarını uğurladı

ABONE OL
5 Temmuz 2023 10:31
Uzunköprü MYO mezunlarını uğurladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzunköprü Meslek Yüksekokulu, Ersan Kocaman Toplantı Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreni ile öğrencilerini yeni hayatlarına uğurladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan okul birincisi Selda Cantaymaz Topal, bugünlere ulaşmalarına verdikleri destekten ötürü ailesi ve hocalarına teşekkür etti.

Mezuniyetin yeni bir hayatın başlangıcı olduğunu ifade eden Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Kılıç, öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyerek bu zorlu süreçte büyük emek sarf eden akademisyenleri tebrik etti.

İki yıl önce büyük bir heyecanla başladıkları okuldan büyük emek ve gayretler sonucunda mezun olan öğrencileri tebrik eden Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer “Bundan sonraki en önemli göreviniz, kendinizi ve mesleğinizi en iyi şekilde yüceltmek ve geleceğe taşımaktır. Böylesine güzide bir okul ve hocalarınızdan aldığınız eğitimle eminiz ki milletimize ve insanlığa büyük hizmetlerde bulunacaksınız.” dedi.

Prof. Zafer, öğrencilere vermiş oldukları destekten ötürü ailelere ve hocalara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun mezun öğrencilere hitaben hazırlanan video mesajının izlenmesi ve okul birincisi Selda Cantaymaz Topal’ın dönem kütüğüne isim çakılmasının ardından tören, tüm öğrencilere belgelerinin teslim edilmesi ve keplerin havaya atılması ile son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.