DOLAR 32,5883 0.35%
EURO 34,8690 0.36%
ALTIN 2.504,560,82
BIST 9.675,811,59%
BITCOIN 20990031,22%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Canalp Keşan’ı ziyaret etti

Vali Canalp Keşan’ı ziyaret etti

ABONE OL
15 Aralık 2020 11:37
Vali Canalp Keşan’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Ekrem Canalp Keşan’a giderek, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’ndan pandemi sürecinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa İshak Yıldırım ile birlikte Keşan’a gitti. Canalp ve İshak’ı Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile görüşerek pandemi sürecinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret hakkında sosyal medya hesabında bilgi veren Başkan Helvacıoğlu, “Edirne Valimiz sayın Ekrem Canalp’i Keşan’ımızda ağırladık. Valimiz ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa İshak Yıldırım ile pandemi süreci ve vatandaşlarımızın bu süreçte sağlığını korumak için yaptığımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Valiliğimiz, kaymakamlığımız ve belediyemiz işbirliğinde yoğun şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp ve Edirne İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa İshak Yıldırım’ı; Keşan Kaymakamımız Cemalettin Yılmaz ile Keşan’ımızda ağırladık. Valimiz ve Sağlık Müdürümüz ile ilçemizde pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak için devletimiz ve belediyemiz işbirliğinde yoğun şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.