DOLAR 32,4592 -0.11%
EURO 34,7627 -0.64%
ALTIN 2.435,880,00
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2062557-2,02%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık, incelemelerde bulundu

Vali Kırbıyık, incelemelerde bulundu

ABONE OL
21 Aralık 2022 15:25
Vali Kırbıyık, incelemelerde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, devam eden çalışmalarla ilgili bir saha gezisi yaparak çeşitli incelemelerde bulundu.

Programının ilk kısmında Kıyık caddesi üzerinde başlanan sokak sağlıklaştırılması çalışmalarını denetleyen Vali Kırbıyık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkilerinden detaylı bilgi aldı.

Vali Kırbıyık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin Öztürk’ün de eşlik ettiği incelemelerine yapımına başlanan Millet Bahçesinde devam etti. Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, burada uygulama sahasındaki faaliyetler ile ilgili firma yetkililerinden brifing aldı. Sağlıklaştırma kapsamında uygulama yapılan işyerlerini de ziyaret eden Vali Kırbıyık, esnaflarımız ile sohbet etti, çalışmalarla ilgili talep ve değerlendirmelerini aldı.

Programının son kısmında 3 Nehir 1 Şehir projesi uygulama sahasına geçen Vali Kırbıyık, hızla devam eden çalışmaları yerinde gördü.

İncelemeleri ile ilgili bir açıklama yapan Vali Kırbıyık, “Mevsim şartlarının elverdiği ölçüde her noktada projelerimiz hızla devam ediyor. Bizde çalışmaları yerinde görmek için sık sık saha gezileri gerçekleştiriyoruz. Projelerin öngörülen süre içerisinde hayata geçirilmesi için devlet tarafından bizler ve diğer tarafta yükleniciler hızlı bir şekilde üretimlerine devam ediyor. İnşallah en kısa sürede projeleri tamamlayarak hayat geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.