DOLAR 32,3511 0.26%
EURO 35,0591 -0.27%
ALTIN 2.307,841,34
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22884013,40%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık kurum ziyaretlerini sürdürüyor

Vali Kırbıyık kurum ziyaretlerini sürdürüyor

ABONE OL
19 Ekim 2022 11:56
Vali Kırbıyık kurum ziyaretlerini sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, kurum ziyaretleri kapsamında TREDAŞ Edirne İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette İşletme Müdürü Ahmet Keleş ve Müdür Yardımcısı Umut Bozdağ tarafından karşılanan Vali Kırbıyık, işletmenin yatırımları, hizmet sahası, yürütülen çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Daha sonra, Türkiye İstatistik Kurumu Edirne Bölge Müdürlüğüne geçen Vali Kırbıyık, burada TÜİK Edirne Bölge Müdürü Hasan Akdemir ve birim amirleri ile görüşerek, kurumun işleyişi, kadro durumu ve yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğünü ziyaretinin ardından Edirne Gar Müdürlüğüne geçen Vali Kırbıyık, burada Gar Müdürü İsmail Asar’dan yapılan taşımacılık faaliyetleri, araç ve yolcu taşımacılığı, uluslararası taşımacılık çalışmaları, yolcu potansiyeli ve tren seferleri ile ilgili bilgiler alarak, faaliyetleri yerinde inceledi.

Ziyaretlerinin son kısmında Edirne Meteoroloji Müdürlüğünü ziyaret eden ve Meteoroloji Müdür Adem Altuntaş’tan yürütülen çalışmalar ve verilen hizmetler ile ilgili bilgiler alan Edirne Valisi Sayın H. Kürşat Kırbıyık, “Kurum ziyaretlerimize devam ediyoruz. Kurumlar arası koordinasyonun sağlıklı olarak yürümesinin ilimiz genelinde yapılan tüm proje ve çalışmalarda bizlere hız kazandıracağını değerlendiriyoruz. Bu bakımdan sık sık kurum ziyareti yapmaya, işleyişi yerinde görmeye gayret ediyoruz. Çabamız tüm kurumlarımızın vatandaş odaklı, çözüm odaklı olarak çalışmalarını yürütmesi, koordinasyon içerinde hizmet kalitelerini yükseltmeleri üzerinedir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.