DOLAR 32,4322 0.17%
EURO 34,9263 -0.04%
ALTIN 2.395,760,01
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19179012,26%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık’ın, kurum ziyaretleri sürüyor

Vali Kırbıyık’ın, kurum ziyaretleri sürüyor

ABONE OL
18 Mayıs 2023 10:29
Vali Kırbıyık’ın, kurum ziyaretleri sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, İl Jandarma Komutanı Albay Suat Dönmez, İl Müftüsü Hasan Başoğlu ile Vergi Dairesi Başkanı Güngör Gönültaş’ı ziyaret etti.

Vali H. Kürşat Kırbıyık, Edirne İl Jandarma Komutanlığı, İl Müftülüğü ve Edirne Vergi dairesi ziyaretlerinde, kurumların genel durumu, personel durumu, kapasiteleri, iş akışları ve hizmet alanlarında yürütmüş oldukları çalışma, yatırım ve projeler ile ilgili bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu.

Vali Kırbıyık ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “programlarımız kapsamında çalışma ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugünde İl Jandarma Komutanlığı, İl Müftülüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığımızı ziyaret ettik. Devletin tüm kurumlarının ahenk içerisinde, koordinasyon içerisinde hizmetlerini yürütmesi kıymetlidir. Daha önce de ifade ettiğim üzere kurumlarımızca yürütülen çalışma, hizmet ve projelerin verimli ve hızlı şekilde sürdürülmesi için, koordinasyon ve iş birliğinin çok önemli olduğunu değerlendiriyorum. Bununla birlikte her kurumumuz da her kademede görev yapan tüm arkadaşlarımızın mutlak surette vatandaş memnuniyetini gözeten, çözüm odaklı bir anlayışla görevlerini icra etmesi, üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir noktadır” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.