Vali Aziz Yıldırım, Düzce’de meydana gelen deprem nedeniyle Tekirdağ’da herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını bildirdi.
Yıldırım, Valiliğin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, deprem nedeniyle vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
İl genelinde herhangi bir olumsuzluk ihbarı almadıklarını aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:
“Merkez üssü Düzce Gölyaka olan ve ilimizde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Tekirdağ’ımızda hissedilen deprem sonrasında ilimiz sınırları içerisinde Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum haberi bulunmamaktadır.”
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).