DOLAR 32,5975 0.37%
EURO 34,7950 0.16%
ALTIN 2.498,180,57
BIST 9.454,42-0,74%
BITCOIN 21055075,25%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Vatan Yahut Namık Kemal’ kapalı gişe sahnelendi

‘Vatan Yahut Namık Kemal’ kapalı gişe sahnelendi

ABONE OL
21 Ocak 2023 13:27
‘Vatan Yahut Namık Kemal’ kapalı gişe sahnelendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelen “Vatan Yahut Namık Kemal” isimli tiyatro oyunu, “Kullanmadığın eşyanı getir, Vatan Yahut Namık Kemal’i ücretsiz izle” temasıyla Keşan’da tiyatroseverlerle buluştu.

Saat 20.00 sıralarında başlayan ve Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyunu; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, Yazı İşleri Müdürü Soner Akgün, muhtarlar ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Oyun öncesinde Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve oyunu izleyen vatandaşlar, kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını Keşan Belediyesi Sosyal Paylaşım Mağazası’na bağışladı.

Keşan’ın yine örnek bir akşam yaşadığını belirten Helvacıoğlu, “Tüm Türkiye’ye örnek oluyoruz. Bu akşam Belediyemizin öncülünde Sosyal Destek Hizmetleri Müdürümüz Eylem Akdemir’in koordinesinde yine bir farkındalık yaratıyoruz.

İhtiyaç fazlası eşyalarımızı tiyatro bileti karşılığında Sosyal Paylaşım Mağazamıza bağışladık. Ankara Devlet Tiyatromuzu hemşehrilerimiz ile buluşturduk. Vatandaşlarımız da duyarlı. Çok sayıda eşya bağışladılar. Hemşehrilerimiz hayırlara vesile oluyor. Devlet tiyatrolarını noktasında ise Keşan’da güzel şeyler yaşıyoruz. Bugün Ankara Devlet Tiyatrosu misafirimiz. Keşan’da ayda 1 kez bir Devlet Tiyatrosunun oyun sahnelemesinden ötürü mutluyuz. İlçe bazında olmayan bir etkinlik. Keşan olarak bu konuda şanslıyız.”

Akdemir ve Gedik ise etkinliğe ilgi gösteren vatandaşlara Paylaşım Mağazası’na verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Tek perde halinde sahnelenen oyun katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.