DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20675321,11%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni yıl alışveriş festivali başlıyor

Yeni yıl alışveriş festivali başlıyor

Edirne’nin üreten kadınlarının el emeği, göz nuru hediyeliklerinin satışa sunulacağı Yeni Yıl Alışveriş Festivali başlıyor.

ABONE OL
19 Aralık 2023 16:47
Yeni yıl alışveriş festivali başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 yılının bitmesine sayılı günler kala Edirne Belediyesi’nin yeni yıl hazırlıkları devam ediyor. Şehrin birçok noktasının yeni yıl temasıyla süslenmesinin ardından son yıllarda düzenlenen, yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Yeni Yıl Alışveriş Festivali, 22 Aralık Cuma Saat:11.00’deki açılış töreni ile Edirneliler ile buluşuyor.

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla düzenlenecek festivalde, Edirne Belediyesi Türk Kültürü El Sanatları Üretim ve Geliştirme Merkezi, Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Üretici Kadınlar Pazarı, Emek Pazarı ve Antika Pazarı’nın yetenekli kadınları tarafından üretilen eşsiz el emeği ürünler, el yapımı takılar, özel tasarım hediyelikler ve çok daha fazlasının yer alacak. Yeni Yıl Alışveriş Festivali’nin renkli stantları 31 Aralık Pazar gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Yeni Yıl Alışveriş Festivali’nin bir kez daha Edirneliler ile buluşacağını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir, diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü referans aldık, kadınlarımızı her konuda destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz. Kıymetli kadınlarımızın el emeğini bir kez daha sizlerle buluşturuyoruz. Buradaki stantlarımızda göreceğiniz her bir ürün, kadınlarımızın özverili emeğiyle şekilleniyor. Sizler bu festivalde sadece alışveriş yapmakla kalmayacak, aynı zamanda şehrimizin güçlü ve yaratıcı kadınlarıyla tanışma fırsatı bulacak, onların ev ekonomisine katkı sağlamış olacaksınız. 22 Aralık Cuma Saat:11.00’deki açılış töreni ile başlayacak ve 31 Aralık gününe kadar ziyaretçilerini bekleyecek olan festivalimize tüm halkımızın katılımını bekliyor, sizleri hep birlikte yeni yılı coşkuyla karşılamaya davet ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.