DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20747881,43%
Edirne
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

169 geçici işçi, sürekli işçi kadrosuna geçecek

169 geçici işçi, sürekli işçi kadrosuna geçecek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi’nde geçici işçi statüsünde çalışan 169 işçi ile bir araya gelerek, geçici işçilerin beklediği müjdeli haberi verdi.

ABONE OL
30 Kasım 2023 14:19
169 geçici işçi, sürekli işçi kadrosuna geçecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi’nde geçici işçi statüsünde çalışan 169 işçi ile bir araya gelerek, geçici işçilerin beklediği müjdeli haberi verdi. Başkan Gürkan, 169 geçici işçinin 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren sürekli işçi kadrosuna geçeceğini müjdeleyerek, “Tek gayeniz çalışmak, çalışmak, çalışmak olsun” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi’nde geçici işçi statüsünde çalışan 169 personel ile Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda bir araya geldi. Bu anlamlı buluşmada DİSK Genel-İş Sendikası Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Hasseli de yer alarak, bu işçileri yalnız bırakmadı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a tüm işçiler adına teşekkürlerini ileten DİSK Genel-İş Sendikası Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Hasseli, “Geçici işçi çalıştıran birçok belediye var.  Ama Belediye Başkanımız Recep Gürkan,  ‘Ben hemşehrilerimi yalnız bırakmam, işsiz bırakmam’ diyerek, böyle güzel bir yaklaşıma ve tüm bölgelere örnek teşkil edecek bir davranışa imza attı. Taşın altına elini fazlasıyla koydu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Şuanda tüm bölgeleri araştırın. Belediye Başkanımız Recep Gürkan, geçici işçilerin tamamını sürekli işçi kadrosunu alan ilk belediye başkanı olacak” diye konuştu.

Edirne Belediyesi’nde çalışan 169 geçici işçinin 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren sürekli işçi statüsüne geçeceğini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “1 Aralık itibariyle hepiniz sürekli kadroya geçiyorsunuz. Hepiniz sendikalı işçi olacaksınız. Hepinize hayırlı olsun. Sizlerden tek şey istiyorum. Tek gayeniz; çalışmak, çalışmak, çalışmak olsun” dedi.

Emeğin en kutsal değer olduğuna dikkat çeken Gürkan, “Bizler, insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. İşte bu anlayışla bugüne kadar emeğin ve emekçinin her zaman yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.