DOLAR 32,5301 0.11%
EURO 34,9763 -0.14%
ALTIN 2.439,060,13
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21033460,48%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

3 boyutlu kağıt rölyef sergisi açıldı

3 boyutlu kağıt rölyef sergisi açıldı

ABONE OL
28 Mayıs 2022 11:21
3 boyutlu kağıt rölyef sergisi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından kentteki bir alışveriş merkezinde 3 boyutlu kağıt rölyef sergisi açıldı. 50 rölyef eserin yer aldığı sergi Pazar akşamına kadar gezilebilecek.

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan 3 boyutlu kağıt rölyef sergisi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Kurdele kesimi ile açılan sergiye; Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Uz, Medrese Ali Bey Mahalle Muhtarı Nesrin Çağlar, Edirne Halk Eğitim Merkezi Kurs Öğretmeni İlknur Kayra ve rölyef sergisini hazırlayan öğrencileri katılım sağladı. Sergide kesilen kağıtların üst üste koyarak yapılan rölyef eserlerinden 50’si sergide vatandaşların ilgisine sunuldu.

“ÇALIŞMALARIMIZI HERKESE TANITMAK İSTEDİK”

Halk Eğitim Merkezi Kurs Öğretmeni İlknur Kayra, “Emeklilikten sonra bu işlere başladık. Emekli ya da ev hanımı olan arkadaşlarımızla birlikte bu işleri yapıyoruz. Kursumuz 3 boyutlu kağıt rölyef. Kağıtları keserek katlayarak üstü üste koyarak yapılan bir çalışma olduğu için biraz zahmetli oluyor. Vaktimizi üreterek değerlendiriyoruz. Bazen de emeğimizin karşılığını alıyoruz. Bu şekilde günümüzü keyifli şekilde geçiriyoruz. 25 öğrencim var. Burada şu an için 50 eserimiz var. Bu kadar ve hatta daha fazlası da evlerimizde mevcut. Herkesin alışveriş yapmaya geldiği bir yer olduğu için burayı seçtik. Göz önünde olsun ve çalışmalarımızı herkese tanıtalım istedim. Bir kısmını satmak isteyen arkadaşlarımıza da yardımcı olmak istedik. Sergimiz Pazar akşamına kadar açık kalacak eserlerimizden satın almak isteyen ve meraklı olan vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.