DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2041275-1,15%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“5 yıldır arı gibi çalışmanın meyvelerini topluyoruz”

“5 yıldır arı gibi çalışmanın meyvelerini topluyoruz”

Keşan Belediyesi tarafından İzzetiye Mahallesi’ne kazandırılan Enercin Uygun Semt Sahası ve Fevzi Cinci Hayır Çeşmesi dün düzenlenen törenle açıldı.

ABONE OL
18 Mart 2024 12:40
“5 yıldır arı gibi çalışmanın meyvelerini topluyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat 14.00 sıralarında başlayan açılışa; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, İzzetiye Mahalle Muhtarı Erdoğan Karaca, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

“BABAMIN ADININ VERİLMESİNDEN ÖTÜRÜ ÇOK MUTLUYUZ”

Törende ilk olarak konuşan Enercin Uygun’un oğlu Çağlar Uygun, “BU anlamlı günde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Merhum babamın spor anlamında Keşan ve bölgemize kattıkları çok değerli. Doğduğu topraklarda bir spor tesisine babamın adının verilmesinden ötürü çok mutluyuz. Başta Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

“ÇOK GÜZEL BİR KOMPLEKS OLMUŞ”

Daha sonra konuşan Fatih Uygun ise şunları söyledi: “Amcamın isminin böyle parka layık görülmesinden ötürü ilk olarak Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir kompleks olmuş.”

“5 YILDIR ARI GİBİ ÇALIŞMANIN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ”

Programda son olarak Mustafa Helvacıoğlu konuştu.
İzzetiye Mahallesi’ne güzel bir tesis kazandırdıklarını ve Enercin Uygun ismini verdiklerini dile getiren Helvacıoğlu, “Stat yetmedi park da yaptık. İzzetiye artık nostalji bir mahalle havasına bürünmesi an meselesi. Yolu da yaptık. Aynı zamanda Fevzi Cinci kardeşimiz de babası için bir hayır çeşmesi yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Buradan elde edilen gelirle çocuklarımıza burs verilecek. Hem ev ekonomisine katkı sağlayacak hem de burs olacak. Aytaç Cinci kardeşimizi de unutmadık. Onun da ismini Keşan Atatürk Stadı’ndaki tribünde yaşatıyoruz. Onu da rahmetle anıyoruz. İzzetiye Mahallemize semt sahamızın ve parkımızın yapımını gerçekleştirdik. 11 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Sizlerin teveccühü, hükümetimizin desteğiyle 5 yıla nice yatırımları ve hizmetleri sığdırdık. Yatırım diliyle, hizmet diliyle konuştuk. Hemen her gün bir açılış yapıyoruz ve bugün yine çok şükür 5 yıldır arı gibi çalışmanın meyvelerini topluyoruz. Keşan için bıraktığımız eserlerle övünüyoruz. Bugün de Enercin Uygun Parkımız ve veteran takımlarımızın antrenmanlarını ve resmi maçlarını gerçekleştireceği semt sahamızı açıyoruz. Keşan’ımızın sporuna futbolcu ve teknik adam olarak hizmet veren Enercin Uygun’un adını semt sahamıza ve parkımıza verdik. Ailesi de bugün bizleri yalnız bırakmadı. Enercin Uygun’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine de baş sağlığı dileriz. Enercin Uygun Semt Sahamız ve parkımız ile birlikte gençlerimiz ve çocuklarımız kendi mahallelerinde, anne-babalarının gözleri önünde spor yapma imkanına kavuşmuştur, sağlıklı, zinde ve spor yapan bir gençlik yetiştirmektir. Ben bu vesileyle aramızda bulunan, yanımızda olan tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin. Enercin Uygun Parkı’mız mahallemize, Keşan’ımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. Huzur dolu vakitler geçirmenizi temenni ediyorum.”
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.