DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2047134-1,52%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

72 dönümlük tarla, KİSEV adına aşevi için ekilecek

72 dönümlük tarla, KİSEV adına aşevi için ekilecek

ABONE OL
17 Aralık 2022 13:08
72 dönümlük tarla, KİSEV adına aşevi için ekilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müsellim Çiftliği’ndeki hazineye ait tarla vasfı taşıyan arazide üretilen ürünler KİSEV aracılığıyla aşevine destek olacak.

Her gün 400 hanenin kapısına tek tek sıcak yemek gidiyor.

KİSEV, adına ekilişi yapılacak tarlanın geliri aşevi üzerinden ihtiyaç sahibi hanelere sıcak yemek olarak geri dönecek.

KİSEV, komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışıyla iyilik dolu çalışmaları ile yürekleri ısıtmaya, hanelere aş olmaya devam edecek.

“72 DÖNÜMLÜK ALANDA KİSEV ADINA EKİLİŞ YAPILACAK”

Söz konusu alanın maliye hazinesine kayıtlı tarla vasfında olduğunun belirtildiği açıklamada, “72 dönümlük alanda KİSEV adına ekiliş yapılacak. Bu alan daha önce ekilmemiş. Keşan İyilik Sağlık ve Eğitim Vakfımız (KİSEV) aracılığı ile aşevine katkı sağlaması adına ayçiçeği, nohut, fasulye gibi ürünlerin ekimini yapmayı planlanıyoruz. Aşevinde ilçemize çok önemli bir hizmet veriliyor. Vatandaşlarımızdan gelen kurban, erzak vb bağışlar ile aşevinde hazırladığımız sıcak yemekler her gün Keşan’da bulunan yaşlı ve bakıma muhtaç, maddi durumu iyi olmayan 400 vatandaşımıza tek tek teslim ediliyor. Sağlık ve hijyen kurallarından kesinlikte taviz verilmeden hazırlanan sıcak yemekler hane hane ulaştırılarak paylaşmanın verdiği sevinci tüm şehri yayıyoruz.” dedi.

“YÜREKLERİ ISITAN BİR ÇALIŞMAYI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

İnsana dokunan birçok çalışmayı vatandaşların desteği ile hayata geçirdiklerinin dile getirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Söz konusu maliye hazinesine kayıtlı tarlayı da ekerek buradan oluşturacağımız kaynak ile KİSEV üzerinden aşevine aktarılacak. Aşevinde hazırlanan yemeklerde tuzumuz olacak. Aşevimize yapılacak yardımları ve bağışları da kabul etmeye devam edeceğiz. Yürekleri ısıtan bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Küçücük bir tebessüme vesile olabilmek her birimizin için sevinç kaynağı.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.