DOLAR 32,5874 0.3%
EURO 35,0502 0.2%
ALTIN 2.459,030,95
BIST 9.832,661,19%
BITCOIN 20987181,08%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

ABONE OL
21 Mayıs 2022 11:27
Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Selimiye Camii Meydanı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını söyledi.

TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile TBMM’de bir araya geldi. Milletvekili Aksal, Bakan Yardımcısı Varank ile Edirne’de yürütülen ve ihalesi gerçekleştirilecek olan projelere dair görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Aksal, çalışmaları tamamlanan Selimiye Camii Meydan’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını söyledi.

Selimiye Camii’nin, Edirne’nin gözbebeği, Mimar Sinan’ın ustalık eseri, Dünya’nın ise kültürel mirası olduğunu belirten Milletvekili Aksal, “8 yıldır mezbelelik olan Selimiye Camii Çevre Düzenlemesini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız eliyle yapıyoruz. Proje tamamlandığında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile açılışını gerçekleştireceğimiz günü hemşehrilerimizle birlikte büyük bir heyecan ve gururla bekliyoruz” dedi.

Keşan Meydan Projesi ve 3 Nehir 1 Şehir projelerine yönelik de bilgi veren Milletvekili Aksal, “Keşan’ımızın çehresini değiştirecek bir proje olan meydan projemiz ve Edirne’mizin değerine değer katacak 3 Nehir 1 Şehir projemiz için de ihale tarihi belirlendi, süreç hızla devam etmektedir. Kültür ve turizm kenti Edirne’mizi her alanda zenginleştirmek ve geliştirmek amacıyla desteklerinden dolayı Bakanlığımıza ve Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.