DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2050665-2,29%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özcan, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Özcan, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Geçtiğimiz aylarda belediye başkanlığına aday adaylığını duyuran Önder Özcan dün parti binasında başvurusunu gerçekleştirdi.

ABONE OL
15 Kasım 2023 15:26
Özcan, aday adaylığı başvurusunu yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda belediye başkanlığına aday adaylığını duyuran Önder Özcan parti binasında başvurusunu gerçekleştirdi. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden bir süre önce istifa eden Önder Özcan, AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklaması ile projelerle ve doğru ekiple hazırladıklarını söyleyerek Edirne Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusu yaptığını belirtti.

“KENDİMİZİ HAZIR HİSSETTİK VE YOLA KOYULDUK”

AK Parti Edirne Belediye Başkan aday adayı Önder Özcan “2004 yılından başlayan bir süreçle eğer geçmiş dönemde aramızda olup da kalbini kırdığımız varsa şimdiden hakkını helal etsinler. Bugün bu yolla, bu birikimle özellikle belediye seçimi, belediye meclis üyeliği ve ilçe başkanlığımla kendimizi hazır görüp bu kutlu şehrimize, Osmanlı’ya bir asır başkentlik yapmış bu şehrimize aday adayı olma şerefine nail olduk. Kendimizi hazır hissettik yola koyuduk. Aday olursak doğru ekiple, çoğul düşünerek çok projemiz var. STK’lar baskı yaparak değil STK’larla birlikte hareket ederek Yöneten bir Edirne Belediyesi’ne kavuşmayı diliyorum. Şimdiden hepimiz hakkında, kendi hakkımızda da hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.