DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20712310,58%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta Keşan’a geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta Keşan’a geldi

ABONE OL
29 Temmuz 2019 12:46
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta Keşan’a geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz cumartasi günü Keşan’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Leyla Şahin Usta Keşan Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Bbelediye girişinde Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yenimuhacır Belediye Başkanı Mustafa Türker, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, Keşan Belediye Meclis Üyeleri Müslim Çekiç, Tarık Uysal tarafından karşılanan Usta, daha sonra makam odasında misafir edildi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç’ın da bulunduğu ziyarette, Helvacıoğlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya 6 dönemdir CHP yönetiminde olan Keşan Belediye Başkanlığı’nı AK Parti olarak kazandıklarını belirterek, Keşan Belediyesi’nin çalışmaları , iç yapısı ve mali yapısı ile ilgili bilgiler vererek, Keşan Belediyesi adına destek istedi.

Usta’da Helvacıoğlu’nu bu seçim kazanmasından dolayı tebrik ederek destek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Helvacıoğlu daha sonra Usta ve Aksal’a Keşan Kent Konseyi’ndeki kadınlar tarafından örülen tülbentleri kendilerine hediye etti.

Usta ve Aksal bu hediyeler için teşekkür ettiler.Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.