DOLAR 32,3441 -0.17%
EURO 34,8313 0.04%
ALTIN 2.408,090,62
BIST 10.229,47-0,46%
BITCOIN 21147682,54%
Edirne
18°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akdağ, Kurtuluş’a muhtar adayı oldu

Akdağ, Kurtuluş’a muhtar adayı oldu

Kenti spor organizasyonları ile tanıtmak ve şehrin kalkınması için her yıl Uluslararası Edirne Maratonu düzenleyen Önder Akdağ, Kurtuluş Mahallesi'nden muhtar adayı oldu.

ABONE OL
27 Aralık 2023 10:03
Akdağ, Kurtuluş’a muhtar adayı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kenti spor organizasyonları ile tanıtmak ve şehrin kalkınması için her yıl Uluslararası Edirne Maratonu düzenleyen Önder Akdağ, Kurtuluş Mahallesi’nden muhtar adayı oldu.

Barutluk Mahallesi’nden ayrılan Bel-Koop, Tuncaspor Tesisleri’nin, TOKİ’nin olduğu bölge Kurtuluş Mahallesi olarak belirlendi.  15 yıldır ikamet ettiği Barutluk Mahallesi’nin ayrılması ile mahallelinin desteği ve talebiyle Kurtuluş Mahallesi’ne Muhtar adayı olan Önder Akdağ, bölgenin sorunlarını bildiğini ve çözüm üreten bir anlayışla göreve talip ve hazır olduğunu ifade etti.

“SORUNLARI BİLİYORUZ, PROJELERİMİZ VE EKİBİMİZLE ÇÖZÜM İÇİN GÖREVE HAZIRIZ”

Kurtuluş Mahalle Muhtar adayı Önder Akdağ, “Kurtuluş Mahallesi, tepede bulunan Hilly Otel’in Caddesi’nden itibaren TOKİ konutlarında doğru aşağı inene kadar, mezarlıkların oradan sağ taraf otobana kadar Kurtuluş Mahallesi. Mahalle yeni bir mahalle. Mahallede yapılacak çok iş var. Bu hizmete talip olduk biz de. 15 senedir oturduğum Barutluk Mahallesi’nden ikiye bölünmesi ve diğer bölünen, benim oturduğum kısmın Kurtuluş Mahallesi’ olarak ayrılması ile muhtar adayı oldum. Azalarımız hazır, ekibimiz hazır, projelerimiz hazır. Mahallenin bütün sorunlarını biliyoruz. Çözüm noktasında köprü olmak için talibiz.  Ben her yıl düzenlediğim Uluslararası maraton organizasyonu gibi yaşadığım yere katkı sunmak için çabalıyorum. Ülkemize katkı sunmak adına. Muhtarlığı da bu nedenle komşularımın da talipleriyle mahallemize hizmet etmek adına, mahallenin eksiklerini gidermek ve katkı sunmak adına muhtarlık çalışmasını yapıyorum. Yani mahallenin de bir talebi var. İsteği var. Onlarda en iyi benim temsil edeceğimi söylediler. Ve yolculuk böyle başladı. Muhtarlığın demokrasinin temel taşı olduğuna inanıyorum. Biz şu an sahadayız. Mahalleyi kontrol ediyoruz. Çünkü oranın yeni bir mahalle olduğunun farkında bile olmayan insanımız var. Onları bilgilendiriyoruz. Şu anda mahallenin sınırlarını gösteren afişler asıyoruz çevrede. Haritalar asıyoruz bilgilendirme amaçlı. Bu şekilde ilerliyoruz. Kurtuluş Mahallesi’nin ilk muhtarı olarak mahalleme en iyi şekilde hizmet etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.