DOLAR 32,5760 0.09%
EURO 35,0346 0.55%
ALTIN 2.427,500,21
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2094036-3,55%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aksal, “En hain, en ahlaksız girişim”    

Aksal, “En hain, en ahlaksız girişim”    

ABONE OL
15 Temmuz 2022 11:43
Aksal, “En hain, en ahlaksız girişim”    
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “15 Temmuz gecesi yaşanan Darbe Kalkışması, bu ülkenin yakın tarihte yaşadığı en hain , en ahlaksız girişimdir. Milletin Meclisini bombalayacak kadar ileri giden bu hainler, tarihimizde kara birer leke olarak yerini almıştır” dedi.

TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Dünyada eşi görülmemiş, kendi meclisini bombalayacak kadar gözünü hırs bürümüş bu terör örgütünü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla milli birlik ve beraberliğine canı pahasına sahip çıkan milletimiz derdest etmiştir” dedi.

Aksal, “15 Temmuz’da ülkemizin dört bir yanında milyonlarca kahraman vatandaşımız ortaya çıkmış ve bu ülkenin geleceğine damga vurmuştur. Hayatının baharında hayallerine koşması gerekirken tanklara koşan gençlerimizden , elinde bastonuyla vatanına siper olan büyüklerimize, kadın erkek, büyük küçük demeden verilen “vatan”  mücadelesi asla unutulmayacaktır. Biz bu Dünya’da milletin gücünün üzerinde bir güç görmedik, tanımadık, tanımıyoruz. Bu hain girişim karşısında tüm ülkede olduğu gibi Edirne’de hemşehrilerimin göstermiş olduğu cesaret ve terör örgütlerine karşı bu birlik beraberlik ruhu için, vatan nöbeti ile dünyaya gösterdikleri bu vakur duruş için gururla tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. O gece darbecilere direnmek için sokaklara, meydanlara koşan ve hainlerin kurşunlarıyla bombalarıyla hayatını kaybeden 251 şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.