DOLAR 32,5661 0.2%
EURO 34,9520 -0.12%
ALTIN 2.442,760,29
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20950210,09%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal, “Esas olan millete hizmettir”

Aksal, “Esas olan millete hizmettir”

ABONE OL
21 Ocak 2021 10:15
Aksal, “Esas olan millete hizmettir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “Kongreler bizim bayramımız, düğünümüz yenilenme, tazelenme sürecimiz. Makamlar mevkiler gelir geçer, esas olan davadır, esas olan millete hizmettir” dedi.

AK Parti’nin 7. Olağan Edirne İl Kongresinde konuşan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, 18 yıllık AK Parti iktidarında yapmış oldukları çalışmalar hakkında kongreye katılanlara bilgiler verdi.

Büyük bir coşkuyla ilçe kongrelerini gerçekleştirdiklerini belirten Aksal, “ Bugünde Edirne’nin dört bir köşesinden gelen çok kıymetli hemşerilerim ve çok kıymetli misafirlerimizle birlikte 92 yıl Osmanlı’ya başkentlik yapmış, Fatih Sultan Mehmet Han’ın doğduğu, İstanbul’un fethinin başladığı, kadim şehrimiz Edirne’de AK Parti İl Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Ben bu vesileyle bugüne kadar Edirne teşkilatlarımızda görev almış, partimize gönül vermiş, bütün dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete intikal edenlere Allahtan rahmet ediyorum” dedi.

“ESAS OLAN MİLLETE HİZMETTİR”

Kongrelerin “bizim bayramımız, düğünümüz yenilenme, tazelenme sürecimiz. Makamlar mevkiler gelir geçer, esas olan davadır, esas olan millete hizmettir.” Diyen Aksal şunları söyledi;

“18 yıldır Ak Parti iktidarında sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülkeye hizmet etmekteyiz. Sağlıktan ulaşıma, ulaşımdan enerjiye kadar hayal denilen bütün projeleri gerçekleştirdik. Başta şehir hastaneleri olmak üzere, sağlıkta yaptığımız yatırımlarla, Covid salgını sürecinde birçok gelişmiş ülke vatandaşlarına ağrı kesici bulamazken, biz tüm vatandaşlarımızı bir kuruş talep etmeden tedavi ettik. Ulaşımda yolları böldük, gönülleri birleştirdik. İstanbul Havalimanı, Marmaray, Avrasya Tüneli, bunlar bizim yakın çevrimizde olan projelerden sadece birkaç tanesi. Enerjide, Edirne’nin İpsala ilçesinde açılışını yaptığımız TANAP gibi projelerle ülkemizi bir enerji koridoru haline döndürdük. Enerji de dışa bağımlılığı bitirmek için gece gündüz demeden yatırımlara devam ediyoruz. Akdeniz ve Karadeniz’de sondaj çalışmalarımız devam ediyor. Karadeniz de tarihimizin en büyük doğalgaz rezervini bulduk. İnşallah 2023 yılında milletimizin kullanımıma sunacağız. Akdeniz’de devam eden sondaj çalışmalarımızda en kısa zamanda iyi haberler almayı bekliyoruz. Edirne ve bütün ilçelerimizde, Uzunköprü hariç yaptığımız yeni devlet hastaneleri sağlık çalışanlarımızın fedakar çalışmaları ve siz kıymetli Edirneli hemşerilerimin kurallara riayet etmesiyle pandemi sürecini en iyi yöneten illerden birisi olduk.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.