DOLAR 32,5754 0.1%
EURO 35,0088 0.49%
ALTIN 2.430,170,30
BIST 9.753,970,33%
BITCOIN 2093853-3,70%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aksal, “Kızılay ile gurur duyuyoruz’”   

Aksal, “Kızılay ile gurur duyuyoruz’”   

ABONE OL
29 Mart 2022 11:14
Aksal, “Kızılay ile gurur duyuyoruz’”   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Türk Kızılay’ının faaliyetleri ile gurur duydukları söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonu Türk Kızılay’ının Olağan Genel Kurulu’na katılan TBMM KEFEK Başkanı Fatma Aksal, açıklamada bulundu. Aksal, Kızılay’ın 150 yılı aşkın süredir millettin hizmetinde olduğunu söyledi.

Milletvekili Aksal, Cumhurbaşkanımızın her platformda ifade ettiği gibi “Afet örgütlenmesinden kan bağışına, uluslararası yardımlardan sosyal faaliyetlere, göç ve mülteci çalışmalarından ilk yardıma kadar geniş bir yelpazede insanların zor zamanlarında yanında olan Türk Kızılay’ın dünyaya model olan hizmetleriyle iftihar ediyoruz” diyerek, Hilal-i Ahmer’in bu milletin en zor günlerinde güvenli çatısı, sıcak çorbası, yardıma uzanan şefkatli eli olduğunu söyledi.

Dünya’da birçok afet ve yardım derneği olduğunu dikkat çeken Milletvekili Aksal, “Fakat hiçbir kurum yok ki kurulduğu ülkenin benliği ve vicdanıyla bu denli bütünleşsin, bu denli birlikte anılsın. Türk Kızılay’ı Ülkemizin her yerinde olduğu gibi şefkat elini, yardımseverliğini Dünya’dan da ihtiyacı olan hiçbir milletten de esirgemiyor. Uluslararası konularda da insanlığın tüm zor zamanlarında Türk Milleti’nin iyiliğinin, yardımseverliğinin, vicdanının, özverisinin bir nişanesi olarak bizleri her daim gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.