DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053940-0,94%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal, “Para bitti, altyapı ve yollar hala bitmedi”

Aksal, “Para bitti, altyapı ve yollar hala bitmedi”

ABONE OL
3 Ağustos 2023 12:40
Aksal, “Para bitti, altyapı ve yollar hala bitmedi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın “Edirne’nin Altyapısını 17 Villa parasına bitirdik” açıklamalarına gönderme yaparak, “Para bitti ama defalarca yapılıp bozulan altyapı ve yollar hala bitmedi. Edirne çöp çamur çukur içinde. Yollar köstebek yuvası. Villa hesabı yapacağınıza yolları nasıl yapacağınızın hesabını yapın” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında “Edirne’nin Altyapısını 17 Villa parasına bitirdik” açıklamalarına AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, sosyal medya hesabında göndermede bulundu.

Milletvekili Aksal, “Edirne CHP’li Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan Edirne’nin Altyapısını 17 Villa parasına bitirdim demiş. Verdiğimiz tüm desteğe rağmen, Edirne’nin yıllardır bitmeyen altyapı ve yol yapım işinin bitip bitmediğinin takdirini sevgili hemşehrilerime bırakıyorum” dedi.

“MALİYET HESAPLARIMI VİLLA CİNSİNDEN YAPMIYORUM”

Defalarca yapılan altyapı ve bozulan asfalt yolların yapım maliyetinin kaç Villa olduğunu bilemediğini belirten Milletvekili Aksal, “İnşaat ve Villalar uzmanlık alanım değil. Maliyet hesaplarımı Villa cinsinden yapmıyorum. Ama şunu çok iyi biliyorum ki “kendi yaptığı ihale” ile İller bankasından kredi aldığında altyapının maliyeti 170 milyondu. İhaleyi kendi yaptı. İller bankasından ihale tutarında kredi istedi. İller Bankası’da bir kısmını kredi, bir kısmınıda teminat mektubu olarak verdi. Partisine bakılmaksızın bütün belediyelere yapılan standart uygulama” dedi.

“PARA BİTTİ, ALTYAPI VE YOLLAR HALA BİTMEDİ”

9 Aralık 2019’da altyapı çalışmalarının başladığını belirten Milletvekili Aksal, “Para bitti ama defalarca yapılıp bozulan altyapı ve yollar hala bitmedi. Sayın Gürkan laf üretmeyi bırakın da iş üretin. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. 8 ay sonra yerel seçimler var. Edirne çöp çamur çukur içinde. Yollar köstebek yuvası. Villa hesabı yapacağınıza yolları nasıl yapacağınızın hesabını yapın” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.