DOLAR 32,5577 0.04%
EURO 35,0419 0.47%
ALTIN 2.420,90-0,08
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2095894-4,00%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aksal, Pekcanlı’yı altyapı üzerinden vurdu

Aksal, Pekcanlı’yı altyapı üzerinden vurdu

ABONE OL
28 Eylül 2021 15:05
Aksal, Pekcanlı’yı altyapı üzerinden vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı öğrencileri saymakla kafasını yormasın, altyapı için kullandıkları 170 milyon liralık kredi ile alt yapının geri kalan kısmını ve köstebek yuvasına dönen yolları nasıl yapacaklarını hesaplasın” dedi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın Edirne merkezinde 900 civarında yurt için bekleyen öğrenci olduğunu belirtmesi üzerine, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı sayının bu rakamın çok üzerinde olduğunu belirterek, “Fatma Aksal sayı saymayı bilmiyor sanıyorum. En az bin öğrenci sadece partimize gelip barınma konusunda yardım istedi” ifadelerini kullandı. Pekcanlı’nın sözlerine Milletvekili Aksal, sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

“ÖĞRENCİLERİ SAYMAKLA KAFASINI YORMASIN”

AK Parti’nin iktidara geldiğinde 182 bin olan yurt yatak sayısının 719 bine çıkardığını belirten Milletvekili Aksal, “CHP Edirne İl başkanı Fevzi Pekcanlı benim sayı saymayı bilmediğimi söylemiş. Fevzi bey yurt ihtiyacı olan öğrencileri saymakla kafasını yormasın. AK parti olarak iktidara geldiğimizde 182 bin olan yurt yatak sayısını 719 bine biz çıkardık” dedi.

“KÖSTEBEK YUVASINA DÖNEN YOLLARI NASIL YAPACAKLARINI HESAPLASIN”

Aksal, “Edirne’nin alt yapısını yapacağız diye İller Bankasından kullandıkları 170 milyon liralık kredi ile ne kadar alt yapı yaptıklarını, alt yapının geri kalan kısmını ve köstebek yuvasına dönen yolları nasıl yapacaklarını hesaplasın” dedi.

EĞİTİM İÇİN EDİRNE’YE GELEN GENÇLERE ÇAĞRI YAPTI

Barınma ihtiyacı olan gençlere de seslenen Milletvekili Aksal, “Eğitim için #Edirnemize gelen sevgili genç kardeşlerim. Devletimiz tüm imkanlarıyla yanınızda. CHP Edirne İl başkanlığına başvuran kardeşlerime de sesleniyorum. Barınma ihtiyacınız varsa lütfen KYK il müdürlüğümüz ile iletişime geçin.Birileri için hayal olan bizim için gerçek” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.