DOLAR 32,5397 0.16%
EURO 34,9666 -0.03%
ALTIN 2.456,470,84
BIST 9.884,521,73%
BITCOIN 20895800,75%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal, “Yaptığınız altyapı ortada”

Aksal, “Yaptığınız altyapı ortada”

ABONE OL
18 Ocak 2023 12:12
Aksal, “Yaptığınız altyapı ortada”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın kentte yaşanan su kesintisinde yaptığı paylaşımına yönelik “Utanması Gereken Kim?” sözlerine Aksal’dan teki geldi. Aksal, “Haklısınız Sayın başkan. Bir insanın utanması için “utanma duygusu” olması gerekir. Verdiğimiz bütün desteğe rağmen, yaptığınız altyapı ortada. Eğer öyle bir duygunuz olsaydı, çöp çamur çukur içinde olan Edirne sokaklarında yürüyemezdiniz. Yaptığınız en büyük hizmet diye gurur duyduğunuz çevre yolundan geçemezdiniz” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kentte yaşanan su kesintisinin ardından düzenlediği basın toplantısında TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın sosyal medya hesabından yaptığı eleştiriye “Utanması Gereken Kim?” sözleri ile cevap vermişti. Başkan Gürkan’ın o sözlerine Milletvekili Aksal’dan tepki geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Milletvekili Aksal, “15 Temmuz Darbe Girişimine kadeh kaldıran “Suçu ve suçluyu övmekten” hüküm giyen CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Edirne’de günlerdir akmayan sular için yaptığım eleştiriye “Utanması Gereken Kim?” demiş. Haklısınız Sayın başkan. Bir insanın utanması için “utanma duygusu” olması gerekir. Verdiğimiz bütün desteğe rağmen, yaptığınız altyapı ortada. Eğer öyle bir duygunuz olsaydı, çöp çamur çukur içinde olan Edirne sokaklarında yürüyemezdiniz. Yaptığınız en büyük hizmet diye gurur duyduğunuz çevre yolundan geçemezdiniz. Evet Edirne’ye Kayalı barajından suyu biz getirdik. Sizin yapmadığınız bütün yerel hizmetleri Edirne’ye AK Parti hükümetleri olarak biz yapıyoruz. 8 yıl mezbelelik halinde duran Selimiye Meydan projesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız eliyle biz gerçekleştirdik. Seçim vaadiniz olan, nehir kenarlarına kıymetli Edirneli hemşehrilerimizin nefes alacağı Millet Bahçesini biz yapıyoruz. Siz laf üretmeye devam edin. Biz, Edirne’mize hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.