DOLAR 38,2552 0.34%
EURO 43,8333 0.15%
ALTIN 4.075,240,33
BIST 9.317,24-0,84%
BITCOIN 32387090.64121%
Edirne
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Aksal, YÖK Kanununun detaylarını paylaştı

Aksal, YÖK Kanununun detaylarını paylaştı

ABONE OL
9 Şubat 2023 13:27
Aksal, YÖK Kanununun detaylarını paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, TBMM Genel Kurulu’nda yasalaşan YÖK Kanununun detaylarını paylaştı.

Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda tamamlanarak yasalaştı.

Milletvekili Aksal, TBMM Genel Kurulu’nda yasalaşan kanun teklifi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kanun teklifine ilişkin detayları paylaşan Aksal, “Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında 50/d statüsü ile çalışan akademisyenlerin 33/a statüsü kapsamına geçirilmesi, Milli İstihbarat Akademisi kurulması, Yükseköğretim Kalite Kurulu’nda uzman ve uzman yardımcısı istihdam edilmesi gibi düzenlemeleri içeren kanun teklifimizi yasalaştırdık. Tüm eğitim camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, başarılı çalışmalar temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r