DOLAR 32,5036 0.04%
EURO 34,9738 -0.18%
ALTIN 2.440,880,21
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20980100,11%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal’dan güçlü Türkiye vurgusu

Aksal’dan güçlü Türkiye vurgusu

ABONE OL
19 Ekim 2020 17:39
Aksal’dan güçlü Türkiye vurgusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Merkez İlçe 7’inci olağan kongresinde konuşan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, güçlü Türkiye vurgusu yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin çok daha güçlü bir ülke konumuna geldiğini vurguladı.

AK Parti 7’inci Olağan İlçe Kongreleri Keşan Kongresinin ardından Edirne Merkez İlçe Kongresi’nin yapılmasıyla sonlandırıldı. Kongrede Önder Özcan, yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Merkez İlçe 7’inci olağan kongresi divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreler için hazırladığı mesaj dinletildi.

Kongrede konuşan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili, Markar Esayan’ın vefatından dolayı üzüntüyü dile getirerek, Allah’tan rahmet diledi.

Aksal, Ermeni vatandaşı Markar Esayan’ın vatansever olduğunu vurgularken, birilerinin 15 Temmuz akşamı darbeye kadeh kaldırırken, Markar Esayan’ın ezanlar susmasın diye haykırdığını hatırlattı.

Azerbaycan’ın 18 Ekim Bağımsızlık Günü’nü de kutlayan Aksal, Türkiye’nin her zaman Azerbaycan’ın yanında olduğunu belirtti.

“HAYAL DENİLEN BİRÇOK PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

AK Parti iktidarında bu ülkede hayal bile edilemeyen birçok projenin gerçekleştirildiğini ifade eden Aksal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin çok daha güçlü bir ülke konumuna geldiğini vurguladı.

“Sağlıktan ulaştırmaya, enerjiden savunmaya bu ülkede çok büyük işler yaptık”

Bu salgın sürecinde sağlık yatırımlarının ne kadar önemli olduğunun anlaşıldığını aktaran Aksal; “Şehir hastanelerini yaparken ‘o hastaneler boş kalacak’ diyenler gidip hastanelerde tedavi oldular. İyi ki şehir hastanelerini yapmışız. Bugün sağlıkta dünyaya örnek olan bir başarı sergiliyoruz” dedi.

“BİZİM OLANI ALACAĞIZ”

Savunmada hem sahada hem de masada artık güçlü bir Türkiye’nin olduğunu belirten Aksal, “Hakkımızı bundan böyle kimseye yedirmeyeceğiz. Kimsenin hakkında gözümüz yok ama bizim olanı da kimseye vermeyeceğiz. Karadeniz’de, Akdeniz’de enerji kaynaklarımız var. Akdeniz’deki enerji kaynaklarımızı bize vermemek için tüm dünya birlik oldu. Ama artık eski Türkiye yok, kimseye fırsat vermeyeceğiz ve bizim olanı alacağız.” Dedi. Edirne’de Cumhuriyet tarihinin en önemli projesi olan hızlı tren hattının yapımının devam ettiğinin altını çizen Aksal, projenin bitimiyle Edirne-İstanbul arasının 1 saate ineceğini söyledi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Önder Özcan, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.