DOLAR 32,3150 0.19%
EURO 35,0277 -0.31%
ALTIN 2.279,770,11
BIST 9.022,422,45%
BITCOIN 22795021,27%
Edirne
18°

KAPALI

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aksal’dan ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

Aksal’dan ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri

ABONE OL
28 Ocak 2022 12:40
Aksal’dan ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu Başkanlığı görevine seçilen Sedat Tosun’a ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Ali Şahin’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, muhtarlar ile bir araya gelerek, Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu Başkanlığı görevine seçilen Sedat Tosun’a görevinde başarılar diledi.

Muhtarlığın, vatandaşın her derdi ve sıkıntısında, mutluluğunda, her türlü istek ve ihtiyacında devlet ile arasında köprü olan bir müessese olduğunu dile getiren Aksal, “Yapılan hizmetlerde muhtarlarımız bizim en büyük destekçimizdir. Hep birlikte ilimizin her bir noktasına daha güzel hizmetler getirmek için sorunlara çözüm odaklı bakmaya, canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yerel yönetimlerde sizler bizim Türkiye’deki ilk elimiz, ayağımız, gören gözümüz, duyan kulağımız ve aynı zamanda sesimizsiniz.” Sözlerini bir kez daha yineliyor, Sedat Tosun ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

EDİRNE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI’NA ZİYARET

TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını da ziyaret ederek başkanlığa yeniden seçilen Ali Şahin’e başarılar diledi.

Burada konuşan Milletvekili Aksal, “Ulaştırma Bakanlığımız eliyle şehrimize ve bölgemize ulaşım kolaylığı sağlamak için yatırımlar yapıyoruz. Yol yapım ve asfalt çalışmalarımız bir çok mevkide devam ediyor. Fakat Edirne’mizin şehir içi ulaşım ile ilgili önemli sorunları var. Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Sayın Ali Şahin ve yönetimine tebrik ziyaretimizde bu hususları değerlendirdik. Edirne’de ulaşım sorunlarına dair istişarelerde bulunduk. Kendilerini yeniden Başkan seçilmeleri münasebetiyle tebrik ediyor, şehir içi ulaşımın iyileştirilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunduğumuz ziyaretimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.