AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Danimarka’da kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik gerçekleştirilen eylemi kınayarak, “Kutsal kitabımıza el uzatanları, Yüce Allah’a ve peygamber efendimize dil uzatanları lanetliyoruz” dedi.
Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da İslam karşıtı ve aşırı milliyetçi bir grup, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik yakma provokasyonu gerçekleştirdi.
Olaya sosyal medya hesabından tepki gösteren AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “Kur’an-ı Kerim’e yönelik gerçekleştirilen eylemi kınıyoruz” dedi.
Aksal, “Danimarka’da Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik gerçekleştirilen eylemi kınıyoruz. Bu açık bir nefret suçudur. Danimarka nefret suçuna ortak olmaktadır. Kutsal kitabımıza el uzatanları, Yüce Allah’a ve peygamber efendimize dil uzatanları lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).