Edirne’nin Enez ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren kişi, ambulans helikopterle İstanbul’a sevk edildi.
Tatil için geldiği Karaincirli köyü sahilinde dalgıç kıyafetleriyle denize giren 17 yaşındaki Y.K., bir süre sonra boğulma tehlikesi geçirdi.
Çevredekiler tarafından kıyıya çıkarılan gence ilk müdahale ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı.
Keşan Devlet Hastanesine kaldırılan Y.K., daha sonra Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’na inen Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Hastanesine sevk edildi.
(AA)
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).