DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20714490,75%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Anlı’ ve ‘Şanlı’dan sonra, ‘Keşanlı’da, Keşanlının hizmetinde

‘Anlı’ ve ‘Şanlı’dan sonra, ‘Keşanlı’da, Keşanlının hizmetinde

ABONE OL
30 Eylül 2022 17:42
‘Anlı’ ve ‘Şanlı’dan sonra, ‘Keşanlı’da, Keşanlının hizmetinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat 15.00 sıralarında Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan programa; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Keleş, Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Ali Ünal, Bülent Günsal, bazı meclis üyeleri ve birim müdürleri ile belediye personeli katıldı.

“ARAÇLARIMIZ HİZMETTEN HİZMETE KOŞUYOR”

Programda konuşan Helvacıoğlu, Keşan’ın hizmetine kazandırdıkları yeni bir aracın daha tanıtım ve kurban kesme programı nedeniyle bir araya geldiklerini belirterek, “Yaşıtlarım bayram heyecanını, bayramlık bir şeyler alındığı zaman ki o mutluluğu çok iyi bilirler. Benim için de bu yeni araçların, Keşan’ın ve Keşanlının hizmetine kazandırılmış olması yaşadığım bayram heyecanı ile bire bir aynı. Çünkü yeni araçlar demek, yeni hizmet alanları demek, araç parkınızın genişlemesi, hizmet kalitenizin güçlenmesi demek. Tabi biliyorsunuz ki; biz sadece eksik olan araçları tamamlamıyoruz aynı zamanda araç yapımızı da gençleştiriyoruz. Göreve geldiğimizde araç yaş ortalaması yüksekti. Şimdi araçlarımızı yenileyerek, yaş ortalamasını 5 yıla düşürdük. Çünkü Keşan Belediyesi olarak mücavir alanlarımız dahil civar ilçe ve beldelere de hizmet veren bir yapımız var. Göreve geldiğimizde 88 aracımız vardı. Bunlardan bazıları hurdalığa terk edilmiş araçlardı. İsrafa fırsat vermeden bu araçlarımızı da kurtararak kapasitemizi 147 araca kadar çıkardık. İpotek edilen araçlarımız vardı, Tekirdağ’da iki aracımız rehin kalmıştı. Bu araçlarımızı kendimize dert edindik. Şimdi çok şükür bu araçlarımız hizmetten hizmete koşuyor. Bilmelisiniz ki bölgenin en güçlü araç filosuna sahip belediyelerindeniz. Güçlü araç filomuz ile birlikte merkezde ne hizmet veriyorsak mücavir alanlara, kırsal mahallelerimize ve en uç noktadaki yerlere bile aynı kalitedeki hizmeti ulaştırıyoruz. %70 arttırdığımız araç parkımızla hizmetlerimizin niteliği, kalitesi ve hızı da fark edilir şekilde gelişti. Kısacası belediyemizin hizmet temposuna araç ve gereç envanterimizde gelişerek katkı sundu.” dedi.

“ANLI VE ŞANLI’DAN SONRA, KEŞANLI DA KEŞANLININ HİZMETİNDE OLACAK”

Dönemlerinde bir gelenek oluşturduklarını ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni araçlarımıza sizlerin de önerisiyle güçlü isimler veriyoruz. Yeni kepçelerimize ve kar küreme araçlarımıza; ‘Korudağ, Paşayiğit, Anlı ve Şanlı’ isimlerini vermiştik. Bu aracımıza da ‘Keşanlı’ ismini verdik. Anlı ve Şanlı’dan sonra, Keşanlı da Keşanlının hizmetinde olacak. 3 yılda kiralamaya ödeyeceğimiz bedelle ekskavatör sahibi olduk. Dere ıslahı, alt yapı çalışmaları, metruk yapı yıkımı, zemin düzenlemeleri, temel kazısı, kaldırım kırımı, hafriyatın gibi birçok alanda kullanacağız. Bizler; isimleri gibi güçlü, 147 aracımız ile sizlere en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Güncel değeriyle 20 milyon TL’nin üzerinde araç yatırımı yaptık ve doğa, çevre, afet altyapı, temizlik, kar, yağmur çamur gibi tüm şartlarla mücadelemize devam edeceğiz. Başta Meclisimiz olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Yeni aracımızın Keşan’ımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından İbrahim Kuş tarafından dua okundu ve kurban kesildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.