DOLAR 32,4478 -0.13%
EURO 34,7757 -0.58%
ALTIN 2.440,670,20
BIST 9.918,192,07%
BITCOIN 20902871,19%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayhan Can, güven tazeledi

Ayhan Can, güven tazeledi

ABONE OL
7 Temmuz 2021 11:08
Ayhan Can, güven tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Olağan Genel Kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Ayhan Can yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu Irmak Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yoğun katılım sağlanan genel kurula Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Edirne Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan, Edirne Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Cingöz ve çok sayıda esnaf katılım sağladı.

Genel Kurul saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Genel Kurulun Divan Başkanlığını S.S. 29. Bölge Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Başkan Vekilliğine Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Meriç Kooperatifi Başkanı Yunus Atay, Katip Üyeliklerini ise Ali Can Özcan ve Sercan Özkıvrak yaptı.

Gündem maddeleri öncesi konuşma yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, pandemide herkesin elinden gelen fedakarlığı ve çabayı gösterdiğini belirterek, “Zaman zaman hükümete belediyelere kızdığımız anlar oldu. Herkes süreçte elinden geleni fazlasıyla yapmaya gayret etti. Tüm dünya süreci çok zor şartlar altında geçirdi. Ekonomik anlamda en büyük sıkıntıyı çok uzun süre iş yerleri kapalı kalmak zorunda kalan esnafımız oldu. Hükümet krediler verdi belediyeler destekler verdi. Bazen yetti bazen yetmedi. Artık rahatladık pandemi neredeyse çok çok azalma seviyesine geldi. Bundan sonra yapmamız gereken el birliğiyle geleceği planlamak. Edirne de size en çok destek olacak turizmi nasıl daha çok çoğaltabiliriz paralı turist sayısını nasıl çoğaltabiliriz? Turizm doğrudan ya da dolaylı olarak hepimizi etkileyen, para kazanmamızı sağlayan bir sektör. Yapmamız gereken aziz kenti geleceğe el birliğiyle sağlam ve güzel şekilde hazırlamak Edirne ve Edirnelilere hep güvendim. Hepimizin son nefesini vereceği ve topraklarda gömüleceği bu aziz şehirden başka gidecek bir şehrimiz yok. Biz Edirneliyiz Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olarak hep beraber yapacağız” dedi

Gündem görüşmelerinden sonra gidilen seçimde, 2 bin 117 ortağı bulunan kooperatif Başkanı Ayhan Can yapılan açık oylama sonucu oy birliğiyle 3.dönem için yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Ayhan Can başkanlığında 3 yıl görev alacak olan yeni yönetimde şu isimler yer aldı;  Fevzi Can, Hasan Damak, Yunus Ayırbaz ve Mehmet Ali İpek.”

Denetim Kurulu ise Metin Barcın ve Serdar Nehir’den oluşurken Bölge Birliği Delegeleri de Ayhan Can, Hasan Damak, Mehmet Ali İpek, Metin Barcın ve Serdar Nehir oldu.

Başkanlığa yeniden seçilen Ayhan Can, daha iyi ve güzel çalışmalara imza atacaklarını belirterek, “Bugüne kadar yaptığımız gibi. 4 milyondan aldık 128 milyon oldu. Bundan sonra daha iyisini yapacağız” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.