Tekirdağ’ın Malkara ilçesindeki barajlarda oltayla balık avlayan 14 kişiye “kaçak avlandıkları” gerekçesiyle 24 bin lira ceza kesildi.
Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Karaidemir Su Ürünleri Kooperatifi’nin 5 yıllığına kiraladığı Karaidemir Barajı sahasında uygulama yaptı.
Yapılan kontrollerde 14 kişiye, “1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu” kapsamında 24 bin 276 lira para cezası kesildi.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, baraj göletinin 5 yıllığına kiralanması nedeniyle Karaidemir Su Ürünleri Kooperatifi’nin belirlediği alan dışında olta atmanın yasak olduğu belirtti.
(AA)
GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026GÜNCEL
22 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
22 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).