DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045883-2,27%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan adayı Giyik, ekibini tanıttı

Başkan adayı Giyik, ekibini tanıttı

ABONE OL
14 Ocak 2022 11:23
Başkan adayı Giyik, ekibini tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimli genel kurulunda başkan adayı olan Hakan Giyik, düzenlediği basın toplantısı ile seçime gireceği mavi listedeki yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

ETUS Başkanı olarak görev yaparken Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Hakan Giyik, Mavi listede yönetim ve denetimde yer alan isimleri, İlhan Akbakır, Sercan Özkıvrak, İlhami Tülümen, Emre Yiğittekin, Yusuf Erdem, Serkan Evren, Mesut Aras, İsmail Yıldırımlı, Alican Ülker, Hasan Fırtına, Uğur Küçük olarak kamuoyuna tanıttı.

Seçim atmosferini bırakmadıklarını ve tüm şoför esnafından destek beklediklerini söyleyen Giyik, görev en iyi şekilde yapacağını ve kendisine çok güvendiğini sözlerine ekledi.

“HERKES KENDİNDEN EMİN VE ESNAFINA SAHİP ÇIKMAK İÇİN BURADA”

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Giyik, “16 Ocak’ta yapılacak Şoförler ve Otomobiller Odası seçimiyle ilgili ekibimizde bulunan arkadaşlarla beraber tanıtım toplantısı düzenledik. Seçimde biz de adayız. Aday olduğumuzda hangi ciddiyetle, hangi sorumlulukla, hangi güvene gerek varsa hepsi bizde mevcut olduğunu düşünerek yola çıkmıştık. Biz adaylığımızı açıkladığımız günden beri 16 Ocak’a kadar seçim atmosferini hiç bırakmadık. Genç ve dinamik ekibimizle birlikte bu işi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Bizler Edirne Şoförler Esnaf Odasında M, T, J nakliyeci ve kamyoncu, kamyonetçi, Rent-A Car, galeri, kargo ve biçerdövercilerden oluşan bir yapıya sahibiz. Bu yapıdaki tüm esnaf gruplarımızla en iyi hizmet vereceğimizden eminiz. Ben ETUS özel halk otobüsü işletmecisiyim. ETUS ile alakalı ve odadaki tüm esnaf ile alakalı elimden gelen her şeyi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum ve kendime de çok güveniyorum. Herkes kendinden emin ve esnafına sahip çıkmak için burada. Bu işe başlarken de çok emin başladık sonucunun da güzel olacağını biliyoruz. Esnafımızın bize güvenmesini istiyoruz. 16 Ocak’ta yapılacak Seçimlerde oy pusulamız mavidir. Tüm Şoförler ve otomobilciler esnaf odası üyelerinden destek bekliyoruz ve bize güvenmelerini istiyoruz” dedi

“ESNAFIMIZA ÇÖZÜM OLMAYA GELİYORUZ”

Yönetim Kurulu isimlerinden Nakliyat sektörü ve toplu taşıma sektöründe hizmet veren İlhan Akbakır da “Hakan Giyik başkanımızın böyle bir liderliğe başladığından dolayı biz de tüm ekibimizle beraber onun yanındayız. Bu işi en iyi yapacağımıza inanan insanlarız” derken ETUS işletmecisi Alican Ülker ise,” esnafımızın sıkıntısını biliyoruz. Başkanımız ile birlikte bu yolda varız. Genç ve dinamik bir ekip kurmak istediğini söyledi. Biz de başkanımızın yanındayız esnafımızın sorunlarına çözüm olmaya geliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.