Edirne’nin Süloğlu İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Evinde istirahat ettiğini belirten Başkan Ormankıran, “Çok şükür herhangi bir ağrımız ve sorunumuz yok” dedi.
Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran’ın korovirüs testi pozitif çıktı. Virüse yakalandığnı sosyal medya hesabından duyuran Başkan Ormankıran, “Eşimle Birlikte Aşılarımızı düzenli yaptırmamıza rağmen yaptırdığımız Covid testimiz maalesef pozitif çıktı. Çok şükür herhangi bir ağrımız ve sorunumuz yok. Doktorlarımızın tavsiyesi üzerine evde istirahat halindeyiz. İnşallah hep birlikte sağlıklı günlerde görüşmek üzere, Allah Tüm Hastalarımıza Şifa Versin” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).