DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0379 -0.17%
ALTIN 2.324,750,24
BIST 9.097,980,20%
BITCOIN 2264318-0,41%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkonsolos Dimitrov İYİ Parti’yi ziyaret etti

Başkonsolos Dimitrov İYİ Parti’yi ziyaret etti

ABONE OL
5 Şubat 2021 11:26
Başkonsolos Dimitrov İYİ Parti’yi ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulgaristan’ın Edirne Başkonsolosu Borislav Dimitrov, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir ve yönetimine ziyarette bulundu.

 “EDİRNE’DEKİ GÖREVİM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkonsolos Dimitrov, Edirne’deki görevinin kendisi için çok önemli olduğunu, iki ülke arasındaki dostluğa çok önem verdiklerini belirterek, Bulgaristan’a yakınlığından dolayı Edirne’yi çok sevdiğini ve sakin bir şehir olduğunu vurguladı. Ülkesindeki Koronavirüs ile ilgili gelişmelere de değinen Dimitrov, “İçinde bulunduğumuz Koronavirüs pandemisi tüm Dünya’yı olduğu gibi Bulgaristan’ı da etkiledi. Türkiye’de olduğu gibi, Bulgaristan’da da aşılamalar sağlıkçılardan başladı” dedi.

“KARŞILIKLI FİKİR TEATİSİNDE BULUNDUK”

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Ekrem Demir, İki ülke arasındaki dostluğun önemine değinerek, “Edirne’ye yeni atanan Bulgaristan Başkonsolosu Sayın Borislav Dimitrov, İYİ Parti Edirne İl Başkanlığımızı ziyarete gelmiştir. İki ülke arasındaki dostlukların devam etmesi ve geliştirilmesi konusunda karşılıklı fikir teatisinde bulunduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iyi komşuluk ilişkilerimizi devam ettirmenin ümidi ve kararlılığı içerisindeyiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamlarını ve yeni görevinde başarı dileklerini ilettik. Sayın Başkonsolosa nazik ziyareti ve hediyeleri için partim adına çok teşekkür ediyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.