DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20712310,58%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bazı cadde ve sokakların bir kısmı tek yön oldu

Bazı cadde ve sokakların bir kısmı tek yön oldu

ABONE OL
18 Ekim 2022 16:49
Bazı cadde ve sokakların bir kısmı tek yön oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“TEK YÖN UYGULAMALARINI HAYATA GEÇİRDİK”

Keşan’ın süregelen trafik sorununa çözüm bulmak için bazı cadde ve sokaklarda yön uygulamalarına gittiklerini ifade eden Günsal, “Trafik düzenleme çalışmaları için üniversite işbirliğinde akademik temele dayanan bilimsel yön gösterici uygulamaları hayata geçiriyoruz. İlçemizin sorunlarını çözen çalışmaları tek tek hayata geçiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bildiği üzere Keşan’ımızda trafikte zaman zaman yoğunluklar meydana geliyor. Bu durum karşısında bilimsel görüş alarak tüm STK’larımızın katılımı ile yön uygulamalarını hayata geçiriyoruz. Tek yön uygulamaları sayseinde eskiye oranla trafik yoğunluğunda ciddi bir rahatlamayı hep birlikte hissediyoruz. Bu kapsamda daha önce; Tahta Cami Sokak, Alaaddin Sokak, Hayribey Sokak, Çukurçeşme Sokak, Lise Sokak, Medya Caddesi, Şehit Astsubay Coşkun Tezelli Sokak tek yön uygulamalarını hayata geçirdik. Şehrimizde trafikte rahatlama sağlanan bölgelerde yol ve kaldırım çalışmalarını da ön planda tutuyoruz.” dedi.

“ŞEHRİMİZDE NEFES ALAN ALANLAR OLUŞTURMANIN YANINDA NEFES ALAN BİR TRAFİK İÇİN DE DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

Şehir içi trafiğinin çözümü adına Keşan Belediyesi olarak Pamukkale Üniversitesi ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını belirten Bülent Günsal, “Üniversitemizde, işinde uzman, akademik unvanı profesör olan görevlilerce hazırlanan Keşan Trafik, Yol Düzenleme Projesi kapsamında trafik sirkülasyonunun planları hazırlanmış olup, etap halinde hayata geçirilmektedir.

Proje kapsamında;

Namık Kemal Caddesi üzerindeki araç trafiğinin; Anafartalar Caddesi kesişiminden Uğur Mumcu Caddesi kesişimine kadar tek yön

Ofis Geçidi Sokak üzerindeki araç trafiğinin; Namık Kemal Caddesi kesişiminden Anafartalar Caddesi kesişimine kadar tek yön.

Cin Ali Caddesi üzerindeki araç trafiğinin; Anafartalar Caddesi kesişiminden Namık Kemal Caddesi kesişimine kadar tek yön uygulamasına geçirilecektir.

Yapılan düzenleme ile; Namık Kemal Caddesi’nin işlevselliği artarak, Anafartalar Caddesi üzerindeki yoğun araç trafiğinin bir kısmı Namık Kemal Caddesi üzerinde paylaştırılacaktır. Cin Ali Caddesi’nden Anafartalar Caddesi’ne bağlanan kavşakta yaşanan tehlikelerle karşı karşıya kalan araç sürücüleri; Namık Kemal Caddesi-Şehit Süleyman Susamcı Sokak istikametine yönlendirilerek meydana gelmesi muhtemel kazalar önlenmiş olacaktır. Şehrimizde nefes alan alanlar oluşturmanın yanında nefes alan bir trafik için de durmaksızın çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.