DOLAR 32,5516 0.19%
EURO 34,9491 -0.13%
ALTIN 2.443,800,33
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2093967-0,06%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Biz şahısların değil ilkelerin mücadelesini veriyoruz”

“Biz şahısların değil ilkelerin mücadelesini veriyoruz”

ABONE OL
15 Nisan 2022 10:50
“Biz şahısların değil ilkelerin mücadelesini veriyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, kişiler üzerinden değil, ilkeler ve prensipler üzerinden siyaset yaptıklarını belirterek, “İktidarı değil, bozulan düzeni değiştirmek için uğraşıyoruz” dedi.

Kişiler üzerinden değil, ilkeler ve prensipler üzerinden siyaset yaptıklarını belirten Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “İktidarı değil, bozulan düzeni değiştirmek için uğraşıyoruz. Yoksa sistem aynen devam ettikten sonra; Ahmet gitmiş-Mehmet gelmiş, A Partisi gitmiş-B partisi gelmiş bir anlamı olmaz. Biz kişilerin değil, sistemin alternatifiyiz. Bu süreci de kişiler, partiler üzerinden değil ilkeler üzerinden yürütüyoruz ve yürüteceğiz. Bu ülke için en doğru kararları almaya gayret edip, en güzel adımları da birlikte atacağız inşallah.” dedi.

Seçimlere bir yıldan fazla bir zaman olmasına rağmen adaylık tartışması sürüp gittiğine dikkat çeken Tekin, “Neden? Çünkü problemlerin zirveye çıktığı bu dönemde dikkatleri başka bir tarafa çekmek, gerçeklerin üzerini örtebilmek için! Adayın isminin açıklanmasına daha zaman var; “fakat nasıl bir aday olmalı” konusunda kriterlerimiz bellidir. Bizim adayımız; kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı olacak. Bizim adayımız ayrıştırıcı değil, birleştirici; ötekileştirici değil, uzlaşmacı olacak. Kuvveti değil, hakkı ve adaleti üstün tutacak. Menfaati değil, hizmeti esas alacak. Kapısını herkese açık tutacak, kesinlikle partizanlık yapmayacak. “Ben ne istersem yaparım” demeyecek, istişareye her daim önem verecek. Asla emanete ihanet etmeyecek! Devletin hazinesine yetim hakkına sahip çıkar gibi sahip çıkacak. Çalmayacak, çaldırmayacak! İhalelerde şeffaf, denetlemede son derece titiz olacak. Farklı fikir ve düşüncelere itibar edecek, hoşumuza gideni değil hoşumuza gitmese de doğru olanı yapacak. Çevrenin, tarihin, sahillerin, yeşil alanların talan edilmesine asla müsaade etmeyecek” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.