DOLAR 32,6066 0.38%
EURO 34,7666 0%
ALTIN 2.496,530,51
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20326611,91%
Edirne
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Bütün gençlere ulaşmak için çalışacağız”

“Bütün gençlere ulaşmak için çalışacağız”

ABONE OL
8 Aralık 2021 13:18
“Bütün gençlere ulaşmak için çalışacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı İnş. Müh. Talha Çelebi, bütün gençlere ulaşmak için çalışacaklarını söyledi.

Gençlik Kolları İl Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı İnş. Müh. Talha Çelebi, “Yakın bir dönemde seçim olacak. Milli Görüşçüler Türkiye’nin en değerli topluluğudur. Bu kıymetli topluluğun kendisini vatandaşa anlatması lazım. Sokağa çıkmamız lazım. Gençleri en çok ikna eden parti iktidar olacak. Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Herkesle sıcak ilişkiler kuracağız. Gençlerin bulunduğu her yerde bulunacağız. Parti binalarında oturmayacağız. Gençlerin yanlarında olacağız. Gençlere biz sahip çıkacağız, biz ikna edeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde de partimizin iktidar gelmesini gençlik kolları olarak biz sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Üniversite mezunlarına verilen diplomaların adeta birer işsizlik sertifikası olduğuna dikkat çeken Çelebi, “Her 10 gençten 7’si borçlu, her 10 gençten 6’sının farklı ülke vatandaşı olma hayali kurduğu bir Türkiye var! Bu kabul edilebilir bir durum değil. Gençlik bir ülkenin en büyük gücüdür. Bu potansiyeli ortaya çıkaracağız. İşsizliğin olmadığı, geçim sıkıntısının yaşanmadığı, mutlu, huzurlu, herkesin barış içerisinde yaşadığı Yaşanabilir Türkiye’yi bizler kuracağız inşallah.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.